29 martie 2024
Scene şocante, aseară, la Răzvad! A dat cu maşina peste doi tineri, de la o datorie. Explicaţia şoferului

Scene şocante, aseară, la Răzvad! A dat cu maşina peste doi tineri, de la o datorie. Explicaţia şoferului

razv3S-au derulat scene violente ,aseară, pe un drum din localitatea Răzvad. Doi tineri au fost grav răniți după ce un altul a dat cu mașina peste ei.

razv5Șoferul spune că s-a simțit nevoit să recurgă la acest gest din cauză că respectivii ar fi sărit pe mașina lui și ar fi încercat să îl scoată cu forța din autoturism. Tot scandalul ar fi pornit de la o datorie de 300 de lei.

razv2Scadalul a avut loc pe o strada de la marginea localitatii Răzvad. Soferul sustine ca l-a dus cu masina pe unul dintre atacatori, in urma cu trei luni, pana la Brasov, si au stabilit sa ii plateasca 300 de lei.

razv6Numai ca acesta nu si-ar fi tinut promisiunea si de aici s-au certat. Aseara, tanarul de 20 de ani a fost sunat de amicul lui sa vina sa ii plateasca datoria, insa cand a ajuns acolo lucrurile ar fi luat o turnura neasteptata.

razv10Cosmin, şofer: “Fiindcă eu nu am vrut să mă dau jos din maşină, a încercat să îmi spargă geamul, lateral, de la şofer. M-au atacat, au vandalizat maşina, au încercat să mă scoată.”

razv9Şoferul era în maşină împreună cu prietena lui. Tânăra, de 18 ani, susţine că s-a speriat teribil când a văzut cum patru indivizi se năpustesc asupra autoturismului.

Valentina, prietena şoferului-  “Au dat şi cu pumnii în geam, s-au urcat şi pe capotă. Câţi erau? 4”

razv8Constantin Şerban, bunicul şoferului:  “Au tăbărât pe el, să îl tâlhărească. Şi el, de frică, de una, de alta, a plecat cu maşina şi normal că a dat peste ei, să fugă! Ăia trăgeau de maşină, să îl dea jos din maşină, să îl bată. El, de frică, cu maşina, în stânga, în dreapta.”

razv1MARIUS BUGA, Pro TV:  “În stare gravă, doi dintre tineri au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spitalul judeţean. Aici, medicii le-au acordat îngrijiri şi îi investighează amanunţit.”

razv4Cei acuzaţi susţin însă că sunt nevinovaţi şi arată cu degetul spre şoferul care le-a pus vieţile în primejdie.

Reclamant“A dat maşina peste mine, frate! M-a aruncat în boscheţi, am sărit de pe capotă. Şi peste ălălaltul!”

razvToţi cei implicaţi în scandal au fost audiaţi de poliţişti. razv7Anchetatorii urmează să stabilească dacă şoferul a dat în mod intenţionat peste cei doi pietoni, şi dacă răniţii şi ceilalţi doi cunoscuţi de-ai lor au provocat scandalul, aşa cum susţine cel aflat la volan.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial