20 aprilie 2024

VIDEO! Scandal sângeros! Un tânăr a rămas paralizat după ce a fost atacat cu 29 DE LOVITURI DE CUŢIT!

tentoScandal sangeros in localitatea Poiana. Un barbat de 35 de ani a ajuns in stare critica la spital dupa ce a fost atacat cu salbaticie de mai multi indivizi.

tento6Alaturi de el a fost ranit si un prieten, de 40 de ani, care a sarit sa ii ia apararea. Agresorii au fost identificati iar judecatorii au luat masuri impotriva lor.

Scenele dure s-au derulat in fata unui bar din sat.

tento4Tatal uneia dintre victime: “Ne-am trezit cu 5, 6 insi, din doua masini, au coborat cu lanturi, cu cutit, a dat in Ene Ilie, a cazut jos. Dadeau cu picioarele, ca-n animale, cu lanturi.”

Rivalitatea dintre victime si atacatori ar fi pornit de la niste certuri mai vechi, iscate de la o talharie. Tanarul i-a reclamat atunci la politie.

tento5Gabriel Grigore, victima: “Au un dosar penal cu prietenul meu, Ilie, l-au talharit. Si de aici toata dusmania. Eu l-am dus la spital si data trecuta cand l-au lasat lesinat in sant.”

Cei care au vazut scenele sangeroase au sunat la 112 si au cerut de urgenta interventia politiei si a ambulantei.

tento3Valentin Olteanu, martor: “Au fost pusi de cineva, nu pot sa spun, toata lumea din comuna asta nu vorbeste, le e frica sa vorbeasca. Am ramas socat cand am vazut ce s-a intamplat, doar o minune il poate scapa.”

Tinta agresiunii, tanarul de 35 de ani, a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala in stare extrem de grava.

tento1Elena Firoiu, purtatorul de cuvânt al SJU Targoviste: “Multiple plagi injunghiate, torace posterior, in ambele lombe, cu sange in hemiperoteneu, paralizat de brau in jos, cu paraplegie si cu alte plagi multiple la nivelul bratelor, omoplatului drept.”

tento2Politistii i-au identificat repede pe atacatori. Unul dintre suspecti a fost arestat preventiv, pentru tentativa de omor si se afla in arestul Inspectoratului Judetean de politie Dambovita. Alti doi sunt cercetati sub control judiciar.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial