28 martie 2024

Scandal monstru la un bar din Ungureni! Un bărbat a ajuns la spital cu maxilarul fracturat

batu5Câteva pahare la un bar din sat i-au costat pe doi bărbați din Dâmbovița mai mult decât s-ar fi gândit vreodată.

batuUnul, în vârstă de 31 de ani, a ajuns la spital, cu maxilarul fracturat. Celălalt, un băiat de 19 ani, este cercetat acum pentru că şi-ar fi agresat consăteanul, aparent fără motiv.

Mărul discordiei este deocamdată un mister, dar poliţiştii au început investigaţiile şi încearcă să lămurească ce a declanşat incidentul.

batu2Bărbatul de 31 de ani s-a întors recent în ţară, în satul Ungureni, împreună cu familia, după ani buni petrecuţi în Spania. El spune că era în barul din localitate şi, la un moment dat, s-a trezit că un tânăr îl loveşte din senin.

batu4Daniel Georgian Dincă, victimă: „Stăteam în bar, dintr-o dată m-am trezit cu una aici, în faţă.”
Reporter: „Pe ce motiv, de ce v-a lovit?”
Victimă: „Nu ştiu, nu pot să îmi explic motivul…”

Imediat după acest episod, bărbatul a plecat acasă. Iubita lui a înlemnit când l-a văzut.

batu3Femeie: „Mi-a zis, m-am trezit cu una în faţă, mi-a rupt dintii. Am sunat la salvare. Lucra în Bucureşti, acum a rămas fără muncă, nu poate să se mai ducă, nu poate să mai mănânce mâncare.”

Rănitul a ajuns de urgenţă la spitalul din Târgovişte.

drfiroiuDr. Elena Firoiu, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte: „S-au efectuat consulturi ORL şi de chirurgie bucomaxiofacială, plus tomografiile necesare şi s-a confirmat prezenţa unei fracturi la nivelul mandibulei.”

batu1Acum bărbatul aşteaptă certificatul medico-legal şi spune că are de gând să-l dea în judecată pe agresor – un tânăr de 19 ani – şi să-i ceară despăgubiri.

Poliţiştii le-au luat declaraţii tuturor celor implicaţi în acest scandal. Pe numele tânărului, de 19 ani, au fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violente.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial