Scandal monstru la un bar din Ungureni! Un bărbat a ajuns la spital cu maxilarul fracturat | TargovisteNEWS

Scandal monstru la un bar din Ungureni! Un bărbat a ajuns la spital cu maxilarul fracturat

batu5Câteva pahare la un bar din sat i-au costat pe doi bărbați din Dâmbovița mai mult decât s-ar fi gândit vreodată.

batuUnul, în vârstă de 31 de ani, a ajuns la spital, cu maxilarul fracturat. Celălalt, un băiat de 19 ani, este cercetat acum pentru că şi-ar fi agresat consăteanul, aparent fără motiv.

Mărul discordiei este deocamdată un mister, dar poliţiştii au început investigaţiile şi încearcă să lămurească ce a declanşat incidentul.

batu2Bărbatul de 31 de ani s-a întors recent în ţară, în satul Ungureni, împreună cu familia, după ani buni petrecuţi în Spania. El spune că era în barul din localitate şi, la un moment dat, s-a trezit că un tânăr îl loveşte din senin.

batu4Daniel Georgian Dincă, victimă: „Stăteam în bar, dintr-o dată m-am trezit cu una aici, în faţă.”
Reporter: „Pe ce motiv, de ce v-a lovit?”
Victimă: „Nu ştiu, nu pot să îmi explic motivul…”

Imediat după acest episod, bărbatul a plecat acasă. Iubita lui a înlemnit când l-a văzut.

batu3Femeie: „Mi-a zis, m-am trezit cu una în faţă, mi-a rupt dintii. Am sunat la salvare. Lucra în Bucureşti, acum a rămas fără muncă, nu poate să se mai ducă, nu poate să mai mănânce mâncare.”

Rănitul a ajuns de urgenţă la spitalul din Târgovişte.

drfiroiuDr. Elena Firoiu, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte: „S-au efectuat consulturi ORL şi de chirurgie bucomaxiofacială, plus tomografiile necesare şi s-a confirmat prezenţa unei fracturi la nivelul mandibulei.”

batu1Acum bărbatul aşteaptă certificatul medico-legal şi spune că are de gând să-l dea în judecată pe agresor – un tânăr de 19 ani – şi să-i ceară despăgubiri.

Poliţiştii le-au luat declaraţii tuturor celor implicaţi în acest scandal. Pe numele tânărului, de 19 ani, au fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violente.

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii tuturor celor ce poartă numele Sfinţilor Mihail şi Gavriil!

Redacţia site-ului de ştiri www.targovistenews.ro urează La mulţi ani cu sănătate şi bucurii tuturor celor ce poartă numele Sfinţilor Mihail şi Gavril! Să aveţi tot ce vă doriţi şi încă pe atât! Marius Buga