24 aprilie 2024
SCANDAL MONSTRU! Emil Tudor – “Eşti cel mai PROST ziarist!” Alina Mavrodin îl face PRAF!

SCANDAL MONSTRU! Emil Tudor – “Eşti cel mai PROST ziarist!” Alina Mavrodin îl face PRAF!

“Am citit, absolut stupefiată, „interviul” acordat de Emil Tudor colegului meu Costin Mihai. Aroganţa agresivă a preşedintelui AJF(Asociația Județeană de Fotbal) Dâmboviţa, exprimată în cel mai odios limbaj cu putinţă, m-a revoltat atât de rău încât am simţit nevoia să-mi exprim public protestul faţă de atitudinea absolut intolerabilă a acestui personaj. Nu găsesc nici o explicaţie decentă pentru comportamentul public, tipic mahalalei pedeliste, al acestui oficial al sportului dâmboviţean.

O fi considerând Emil Tudor că-i sunt eterne proptelele politice care l-au menţinut în funcţie, nu zic nu, dar orice om zdravăn la cap şi cu frică de Dumnezeu ştie că veşnicia nu e decât pentru morţi. Aşa că, spre binele şi îndreptarea lui Emil Tudor, nu-i putem dori decât o schimbare grabnică din funcţia de preşedinte al AJF şi viaţă lungă la pensie, în post şi rugăciune.

În mod cert, acestui om i-a devenit insuportabilă obligaţia profesională de a se comporta civilizat cu Costin Mihai, redactor şef adjunct al departamentului Sport din redacţia cotidianului Jurnal de Dâmboviţa şi trebuie făcut ceva cât mai grabnic, ca să-l scăpăm de această povară a comunicării care îl scoate din minţi pe preşedintele AJF Dâmboviţa.

Omul, albit în rele, insultă cum respiră: „toţi proştii ca tine fac facultăţi, numai fraierii fac facultăţi, eşti cel mai prost ziarist, ai creierul cât o bibilică”. Dar cel mai tare e în ameninţări acest Emil Tudor: „vezi că intri în şomaj cât de curând, te-am anunţat”, l-a avertizat el pe redactorul şef adjunct al ziarului nostru.

Vasăzică ştie Emil Tudor cine şi când intră în şomaj în redacţia noastră? Ne numără zilele, cumva? Aşa ceva nu mai putem trece cu vederea, mai cu seamă că-l ştim pe Emil Tudor din ce familie politică insuportabilă se inspiră atunci când debitează astfel de ameninţări la adresa jurnali ştilor noştri. Ba chiar şi la adresa acestui ziar! Îl enervăm cumva fiindcă demascăm hoţiile protectorilor săi politici şi mafia din fotbalul dâmboviţean? Ei bine, după 9 decembrie aştept cu nerăbdare să-şi primească lecţia şi Emil Tudor.

Merită o demitere cât un şut în funcţie acest individ arogant care îşi permite să insulte şi să ameninţe jurnali şti. Ne-am săturat până peste cap de ameninţările alor lui. Constat că până şi sportul dâmboviţean a ajuns o cloacă de interese, iar cei care îl patronează în dispreţul legii şi al interesului public au devenit campioni în insulte şi ameninţări la adresa celor care le demască afacerile dubioase. Tocmai de aceea îi transmit public: SĂ-ŢI FIE RUŞINE, EMIL TUDOR!”, scrie Alina Mavrodin, în Jurnal de Dâmboviţa.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

Filiala „Ion Heliade-Rădulescu” Dâmbovița

COMUNICAT

„Am luat la cunoștință cu suprindere despre atitudinea lipsită de cel mai elementar civism în relațiile cu un reprezentant al presei, manifestată de dl. Emil Tudor, președinte al AJF Dâmbovița.

Adresând domnului Mihai Costin, redactor-șef adjunct în departamentul de sport al cotidianului „Jurnal de Dâmbovița”, grave amenințări și injurii într-un limbaj grobian, dl. Emil Tudor – martor indubitabil este interviul din „Jurnal de Dâmbovița”, nr. 498 din 5 decembrie 2012 – a încălcat într-un mod incalificabil principiile comportamentului nedemocratic și al deontologiei profesionale, lezând dreptul la informare corectă și amiabilă al presei, așa cum sunt acestea stipulate în Carta Universală a Drepturilor Omului.

Astfel că, ipso facto, în apărarea colegului nostru de breaslă, ne exprimăm protestul ferm și condamnăm o asemenea atitudine și, totodată, atragem atenția asupra acestui caz forurilor superioare ale AJF Dâmbovița, pentru a se sesiza, și ne rezervăm dreptul de a informa organizațiile profesioniste de presă”.

Președinte Filială

Prof.dr. George Coandă

Iată interviul care a iscat scandalul:

Rep.: Aţi promis că deciziile Comisiei de Competiţii şi Disciplină vor fi afişate la avizier. Nu am găsit nimic.

– Cum nu sunt? Probabil că au uitat să le afişeze cei de la comisie, e vacanţă şi pentru ei, trebuie înţeleşi.

Rep.: Aici poate că da, nu şi în momentul în care iau decizii neregulamentare, cum a fost în cazul nedepunctării echipei din Finta, după neprezentarea de la Doiceşti.

– Toate echipele care nu s-au prezentat au fost depunctate, doar că Finta şi-a justificat neprezentarea.

Rep.: Atunci trebuia ca meciul să se rejoace.

– Nu au mai dorit cei de la Finta, au acceptat meci pierdut.

Rep.: Foarte bine, în acest caz, ar fi trebuit aplicate sancţiunile regulamentare, adică meci pierdut, penalizare trei puncte şi amendă 1.000 lei.

– Dacă au trimis acte….

Rep.: După ce anunţaseră cu o săptămână înainte că nu se mai prezintă. E bătaie de joc.

– Aşa crezi tu, cu creierul tău de bibilică.

Rep.: Mereu jigniţi când nu aveţi argumente.

– Şi tu mă jigneşti pe mine în ziar.

Rep.: Eu nu vă jignesc, vin doar cu probe că la AJF nu se respectă regulamentul, iar dumneavoastră, ca preşedinte, nu luaţi măsuri.

– De ce să iau, că aşa vrei tu?

Ameninţări ca pe timpuri…

Rep.: Cum e posibil ca CCD să acorde doar avertismente unor jucători eliminaţi?

– Are tot dreptul, chiar şi la federaţie se practică.

Rep.: Pe ce bază s-a luat această hotărâre?

– Pe ce au scris observatorii în raport.

Rep.: Care dintre observatori, Ion Coman sau Nelu Năsăudeanu?

– Du-te în parc şi află, adică mergi la plimbare. O să ai timp suficient, cât o să fii în şomaj.

Rep.: Mă daţi afară de la serviciu?

– Mai vedem noi…Eşti cel mai prost ziarist pe care l-am văzut în viaţa mea şi ai face bine să mai studiezi, să ţi se mărească creierul tău de bibilică (Se strâmbă, apelează la gesturi comice, se mută de pe un picior pe altul, în timp ce secretarul Severin Anghelinu mustăceşte satisfăcut).

Rep.: Păi studiez la a doua facultate şi poate că nu întâmplător am ajuns redactor şef adjunct la “Jurnal de Dâmboviţa”. Dumneavoastră aveţi studii superioare?

– Numai fraierii fac facultăţi în ziua de azi, toţi proştii ca tine.

Rep.: Să nu vă trimită şi pe dumneavoastră la plimbare reprezentanţii echipelor…

– N-ai să vezi aşa ceva niciodată. Vezi că intri în şomaj cât de curând, te-am anunţat!

Costin Mihai

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial