16 aprilie 2024

Scandal cu focuri de armă în pădurea de la Nucet!

padu6Doi bărbaţi din Dâmboviţa, tată şi fiu, sunt acuzaţi că ar fi bătut doi pădurari, care i-au prins cu două căruţe cu lemne furate.

padu5Ca să scape, unul dintre pădurari a scos pistolul şi după ce i-a somat pe suspecţi, a tras un foc în plan vertical. Atunci agresorii s-au potolit, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au încătuşat şi i-au dus la audieri.

padu4Pădurarii spun că i-au oprit pe cei doi cărăuşi de lemne pe drum, în apropierea localităţii Nucet. Luaţi la întrebări, indivizii au devenit violenţi. Când a văzut că situaţia a scăpat de sub control, unul dintre silvicultori a scos pistolul şi i-a somat pe agresori să se potolească.

padu2Reprezentanţii Direcţiei Silvice Dâmboviţa spun că s-au mai confruntat cu cazuri de agresiune asupra pădurarilor şi deseori cer intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor pentru a-i pune pe fugă pe hoţii de lemne.

padu7Cei doi bărbaţi, de 61 şi 24 de ani, au fost reţinuţi 24 de ore pentru ultraj. Judecătorii au decis însă să fie cercetaţi sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial