Scandal, bătaie și geamuri sparte, la Racaovița! | TargovisteNEWS

Scandal, bătaie și geamuri sparte, la Racaovița!

scandm1Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați că pe raza localității Racovița are loc un scandal între mai multe persoane.

Din verificări a reieșit că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu și al consumului de alcool, între membrii unei familii din localitate ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia aceștia s-ar fi amenințat și s-ar fi agresat reciproc.

De asemenea, geamurile unei locuinței au fost sparte.

Persoanele implicate în altercație au fost examinate medico-legal, stabilindu-se că leziunile suferite nu sunt de natură a le pune viața în pericol, necesitând maxim 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Doi bărbați de 39 și 43 de ani s-au aflat în custodia poliției, la sediul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, violare de domiciliu, amenințare și distrugere.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

 

 

 

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]