Scandal, bătaie și geamuri sparte, la Racaovița! | TargovisteNEWS

Scandal, bătaie și geamuri sparte, la Racaovița!

scandm1Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați că pe raza localității Racovița are loc un scandal între mai multe persoane.

Din verificări a reieșit că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu și al consumului de alcool, între membrii unei familii din localitate ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia aceștia s-ar fi amenințat și s-ar fi agresat reciproc.

De asemenea, geamurile unei locuinței au fost sparte.

Persoanele implicate în altercație au fost examinate medico-legal, stabilindu-se că leziunile suferite nu sunt de natură a le pune viața în pericol, necesitând maxim 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Doi bărbați de 39 și 43 de ani s-au aflat în custodia poliției, la sediul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, violare de domiciliu, amenințare și distrugere.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

 

 

 

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]