25 aprilie 2024
SC Lucrări Drumuri şi Poduri, PIATRA DE MOARĂ de gâtul preşedintelui Ţuţuianu

SC Lucrări Drumuri şi Poduri, PIATRA DE MOARĂ de gâtul preşedintelui Ţuţuianu

“Fac precizarea că licitaţia pentru deszăpezire a fost făcută de SC LDP.

Am constatat că mai multe licitaţii au fost făcute fără să întrebe măcar la Consiliul Judeţean, şi pentru achiziţii de material pietros, de material antiderapant.

Lucrul acesta nu o să-l mai permit. De la 1 ianuarie încolo cine face licitaţii şi e în subordinea Consiliului Judeţean va face numai cu participarea în comisii a cel puţin doi reprezentanţi de la Consiliu şi numai după ce am aprobat în prealabil aceste chestiuni.

Vom face ordine, pentru că unii dintre ei aveau impresia şi mai au încă impresia că nu s-a schimbat nimic la Consiliul Judeţean.

De deszăpezire se ocupă SC LDP, SC START, SC TRANS EUROPE C&D SRL, SC MATERO AMA SRL, o societate din Prahova care a licitat pentru zona Moroeni, SC PHEONIX IMPEX SRL, care lucrează pe zona Băleni – Butimanu, SC RUSU MARIN SRL, pe zona Tărtăşeşti – Brezoaele, SC GOPO SRL, pe zona Vişina – Petreşti, şi SC ZAVOIANU SRL, pe Drumul Sudului, care se pare că are utilajele cele mai bune”, a declarat şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial