28 martie 2024
Sătenii din Glodeni oferă o lecţie de omenie. S-au mobilizat şi construiesc o casă nouă pentru o familie cu 4 copii!

Sătenii din Glodeni oferă o lecţie de omenie. S-au mobilizat şi construiesc o casă nouă pentru o familie cu 4 copii!

casag3Satenii din Glodeni ofera o lectie de omenie. S-au mobilizat si construiesc o casa noua pentru o familie cu 4 copii.

Dupa ce o familie cu 4 copii a ramas pe drumuri in urma unui incendiu, oamenii s-au mobilizat si au facut tot posibilul sa ajute, fiecare cum a putut.

casag1Oamenii s-au apucat sa le ridice o casa noua. Mai au nevoie insa de materiale de constructii, mobila si electrocasnice, asa ca orice sprijin e binevenit.

Familia lovita de necaz locuia pe un deal din localitatea Glodeni, departe de drumul principal. Tocmai de aceea, pompierii au ajuns cu greu atunci cand casa oamenilor a luat foc.

casagOamenii se bucura insa ca au scapat cu viata. Dupa incendiu, au gasit sprijin la vecini. Zeci de oameni le-au sarit in ajutor. In timp ce unii le-au oferit bani, obiecte ori mana de lucru pentru a-si construi o noua locuinta, altii i-au gazduit, mai ales ca au si 4 copii.

Acum, barbatii din sat trudesc, umar la umar, sa ridice o noua casa, iar preotul a luat deja, pe datorie, o parte dintre materialele de constructii.

casag2Vecin: “Ma consider om in momentul in care ajut, imi dau sufletul, inima, fara sa cer nimic, sa aduc asupra mea maretie sau ceva.”

Vecin: “Vreau sa fiu solidar cu vecinul meu, sa il sprijin, mai mult decat omenie nu exista nimic.”

Satenii mai au insa nevoie de bani pentru constructie si fac apel la toti cei care pot ajuta familia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial