25 aprilie 2024

Şase studenţi, în practică la Jandarmeria Dâmboviţa

IJJ DB...Tinerii aflaţi în primul și al doilea an de studii la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – specialitatea Jandarmerie îşi vor efectua stagiul de practică la Târgovişte.

Cei 6 studenţi vor desfăşura perioada de practică până pe 26 februarie a.c. în cadrul Inspectoratului de Janadarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa.

După ce vor urma un program de acomodare, studenţii vor fi repartizaţi la structurile de pază şi protecţie instituţională urmând să desfăşoare misiuni de asigurare a ordinii interioare necesare desfăşurării în condiţii de normalitate a activităţii la obiectivele aflate în competenţa Jandarmeriei Dâmboviţa, precum și la structura de supraveghere și ordine publică la conductele de transport produse petroliere.

Viitorii ofiţeri jandarmi vor avea posibilitatea să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională pe întreaga perioadă a stagiului de practică.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial