28 martie 2024

Sancţiuni şi infracţiuni, la Pucioasa şi Râu Alb!

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitieAcţiune a poliţiştilor rutieri, pe raza oraşului Pucioasa

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au acţionat pe linia respectării regulilor de circulaţie pe drumurile publice.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6700 de lei.

Dintre acestea, 29 au fost pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier şi 2 pentru încălcarea normelor de ordine şi linişte publică.

De asemenea, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

scutera1Poliţiştii târgovişteni efectuează cercetări în cazul unei infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii au oprit pentru control, pe raza localităţii Râu Alb, un moped condus de numitul T.G., de 26 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care

nu posedă permis de conducere”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial