20 aprilie 2024

Salvamontiștii dâmbovițeni, în acțiune! Număr de urgență – 0725.826.668 ( 0-SALVAMONT)

www.mariusbuga.ro_images_salvamontt“Am fost solicitati de catre Dispeceratul National Salvamont sa intervenim in zona Saua Dichiului unde un turist in varsta de 31 ani, in urma unui accident de bicicleta avea nevoie de ingrijiri medicale.

O echipa formata din 2 salvatori montani s-a deplasat de urgenta cu masina din dotare la locul accidentului ajungand in 25 minute.
La fata locului am gasit victima ce prezenta o plaga de aproximativ 3 cm la nivelul scalpului, o fractura inchisa localizata la nivelul membrului superior stang si multiple escoriatii.
S-a trecut la montarea gulerului cervical, palsarea si dezinfectia plagilor si imobilizarea membrului superior stang.
In tot acest timp spre locul accidentului s-a deplasat si o masina a ambulantei Dambovita care a preluat pacientul si l-a transportat pentru un control medical de specialitate Spitalului din Sinaia.
Turistii aflati in dificultate pot apela cu incredere la numerele de urgenta: 0726.686.685 sau 0725.826.668 ( 0-SALVAMONT)
Recomandarea Echipei Salvamont Dambovita este Aplicatia Salvamont ce poate fi descarcata pe toate Smartphone-urile din AppStore si GooglePlay, aplicatie ce ne usureaza munca prin localizarea rapida a dumneavoastra atunci cand aveti nevoie si nu numai”
sursa – Salvamont Dâmbovița
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial