29 martie 2024
Salomeea din Pătroaia, răpită a doua oară! “Poate mi-o duce şi la prostituţie”

Salomeea din Pătroaia, răpită a doua oară! “Poate mi-o duce şi la prostituţie”

saloO adolescentă de 14 ani din Pătroaia a dispărut din faţă casei, iar părinţii ei au fost convinşi că a fost răpită.

O prietenă a fetei le-a povestit că mai mulţi indivizi au urcat-o cu forţă într-o maşină neagră şi au dispărut în noapte.

ra2Rudele bănuiesc că vinovat este fostul iubit al adolescentei, un tânăr de 20 de ani, care în trecut ar fi mai răpit-o pe adolescenta. De dată această, oamenii au cerut ajutor poliţiei.

ra3Părinţii povestesc că întâmplarea s-a petrecut când ei erau plecaţi de acasă. Fata ieşise la poartă să îşi conducă o prietenă venită în vizită. Era în capot, tocmai ieşise de la baie, spune mama ei.

Părinţii bănuiesc că vinovat este un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate, fost iubit al fetei. Oamenii spun că în trecut a mai luat-o pe adolescenţă cu forţă şi au locuit câteva luni împreună.

Dar fata s-a întors apoi acasă şi s-a plâns că tânărul e violent.

ra“E a două oară când mi-o răpesc, eu nu sunt de acord că fata mea să stea cu el, poate mi-o duce şi la prostituţie”, spune tatăl fetei.

ra1“Cred că au şi bătut-o, am văzut că avea urme, e minoră, eu nu vreau să stea acolo”, declara şi bunica.

Părinţii se opun căsătoriei copilei care abia a împlinit 14 ani. Povestesc că ar vrea că ea să meargă la şcoală dar, de când cu iubitul care insistă s-o ia de nevasta,faţă n-a mai dat pe la cursuri.

ra4Părinţii fetei au depus o plângere la poliţie împotriva tânărului. Apoi, fata a ajuns din nou acasă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial