19 aprilie 2024

S-au cinstit de Sf.Maria și n-au crezut că li se va întâmpla asta!

www.mariusbuga.ro_images_alcoolInfracţiuni la regimul rutier, depistate şi cercetate de poliţişti

 

În ziua de 15 august a.c., doi bărbaţi, de 34, respective 52 de ani, au fost depistaţi în timp ce conduceau autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Poliţiştii au procedat la testarea acestora cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de peste 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Faţă de cei doi, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de “conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

 

 

De asemenea, în jurul orei 17:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ulieşti au oprit în trafic, pentru control, un moped condus de un tânăr, de 27 de ani, din Corbii Mari.

 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Pe numele tânărului, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de “  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial