20 aprilie 2024

S-a reluat furnizarea apei în nordul judeţului, dar cu restricţii

apa2Comunicat de presa

 

Subscrisa, S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A., cu sediul in Targoviste, B-dul. I.C. Bratianu, nr. 50, judetul Dambovita, reprezentata prin Ec. Dumitru Adrian – Director General, Tel. – 0245.614.403; Fax – 0245.611774, va informam ca incepand cu data de 12 aprilie 2017, s-a reluat furnizarea cu apa potabila din sursa Ratei in localitatile Moroieni, Pietrosita, Buciumeni si Dealu Mare avand in vedere fapul ca inainte si dupa punctul de clorinare ”Cerbul”, s-a confirmat lipsa incarcarii microbiologice pentru parametrii analizati in apa clorinata.

Din considerente ce tin de aplicarea si respectarea normelor referitoare la politicile de sanatate publica in astfel de situatii, se mentin urmatoarele restrictii:

  • Se interzice consumul apei in scop potabil si pentru prepararea alimentelor;

  • Se poate folosi pentru nevoi menajere si pentru igiena individuala.

S.C. Compania de Apa Targoviste Dambovita S.A., impreuna cu Directia de Sanatate Publica Dambovita continua sa monitorizeze calitatea apei distribuite in vederea mentinerii constante in timp a calitatii parametrilor de potabilitate in scopul prevenirii oricarui risc pentru sanatatea populatiei.

Va multumim pentru intelegere!

S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial