S-a redeschis circulaţia feroviară pe ruta Târgovişte – Pietroşiţa | TargovisteNEWS

S-a redeschis circulaţia feroviară pe ruta Târgovişte – Pietroşiţa

www.mariusbuga.ro_images_pietrositaCompania Naţională de Căi Ferate CFR SA a redeschis circulaţia feroviară pe ruta Târgovişte – Pietroşiţa, odată cu finalizarea lucrărilor de consolidare a terasamentului şi de stabilizare a apărării de mal executate între staţiile Fieni şi Pietroşiţa.

Lucrările de proiectare şi execuţie necesare redeschiderii liniei în condiţii de siguranţă au fost realizate de asocierea SC ISPCF SA/ SC GDO MOV IMPEX, în baza unui contract în valoare de 1,7 milioane lei, sursa de finanţare fiind asigurată din fondurile proprii ale companiei.Serviciul public de transport feroviar de călători din nordul judeţului Dâmboviţa va fi asigurat pe ruta directă Târgovişte – Pietroşiţa de cele 8 trenuri ale operatorului naţional CFR Călători, începând de marţi 25 septembrie 2018 şi de cele două trenuri ale operatorului privat Transferoviar Călători, din data de 30 septembrie 2018.

Pentru informaţii actualizate, călătorii care circulă cu trenurile operatorului naţional de transport feroviar sunt rugaţi să consulte pagina de internet a CFR Călători sau să solicite informaţii la numerele de telefon 021 /9521.De asemenea, călătorii care folosesc serviciul public de transport feroviar al operatorului privat sunt rugaţi să consulte pagina de internet a Transferoviar Călători sau să solicite informaţii actualizate de la personalul de tren.

Vă reamintim că linia CF Fieni – Petroşiţa a fost închisă, în lună martie, din cauza surpării taluzului şi erodării malului drept al râului Ialomiţa pe o porţiune de 150 m, fenomen cauzat de ploile abundente şi de creşterea debitelor râului, care au afectat zona feroviară pe intervalul Fieni – Pietroşiţa.

 

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]