25 aprilie 2024
S-a întors din Spania, a divorțat de soție și apoi s-a sinucis. Ce făcuse cu puțin timp înainte

S-a întors din Spania, a divorțat de soție și apoi s-a sinucis. Ce făcuse cu puțin timp înainte

spr2Un bărbat de 57 de ani a fost găsit fără suflare chiar în curtea casei sale din judeţul Dâmboviţa, de o cumnată. Salvatorii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

spr3Totul s-a întâmplat în timp ce tatăl său era la biserică, spun apropiaţii, ceea ce îi duce cu gândul la un gest premeditat.

spr5Bărbatul în vârstă de 57 a fost plecat în Spania, unde a muncit câţiva ani. Când s-a întors în ţară a decis să se despartă de soţia lui şi s-a reîntors în căminul părintesc din Runcu. Aici locuia împreună cu tatăl său, care a plecat duminică la biserică.

spr1În lipsa tatălui său, bărbatul ar fi decis să îşi pună capăt zilelor. A fost găsit fără viaţă în curtea casei, chiar de cumnata lui, care a rugat un vecin să cheme ajutoare.

sprFratele victimei:“M-a sunat soţia, vino acasă că s-a spânzurat fratele tău! L-am văzut, a fost la un magazin aici, să bea o ciocolată, a intrat în curte şi cred că a durat 10 -15 minute. Mă gândesc că şi-a premeditat treaba asta din timp.”

Echipajul de pe ambulanță nu a reuşit să îl readucă la viaţă.

spr5Apropiaţii lui nu îşi explică de ce a recurs la un asemenea gest extrem. Nu aveau probleme cu banii, iar gospodăria lor este înstărită, şi cu puţine minute înainte bărbatul fusese la un magazin, unde a glumit cu vecinii săi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă spun că toate indiciile arată că este o sinucidere.

 

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial