S-a întors din Spania, a divorțat de soție și apoi s-a sinucis. Ce făcuse cu puțin timp înainte | TargovisteNEWS

S-a întors din Spania, a divorțat de soție și apoi s-a sinucis. Ce făcuse cu puțin timp înainte

spr2Un bărbat de 57 de ani a fost găsit fără suflare chiar în curtea casei sale din judeţul Dâmboviţa, de o cumnată. Salvatorii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

spr3Totul s-a întâmplat în timp ce tatăl său era la biserică, spun apropiaţii, ceea ce îi duce cu gândul la un gest premeditat.

spr5Bărbatul în vârstă de 57 a fost plecat în Spania, unde a muncit câţiva ani. Când s-a întors în ţară a decis să se despartă de soţia lui şi s-a reîntors în căminul părintesc din Runcu. Aici locuia împreună cu tatăl său, care a plecat duminică la biserică.

spr1În lipsa tatălui său, bărbatul ar fi decis să îşi pună capăt zilelor. A fost găsit fără viaţă în curtea casei, chiar de cumnata lui, care a rugat un vecin să cheme ajutoare.

sprFratele victimei:“M-a sunat soţia, vino acasă că s-a spânzurat fratele tău! L-am văzut, a fost la un magazin aici, să bea o ciocolată, a intrat în curte şi cred că a durat 10 -15 minute. Mă gândesc că şi-a premeditat treaba asta din timp.”

Echipajul de pe ambulanță nu a reuşit să îl readucă la viaţă.

spr5Apropiaţii lui nu îşi explică de ce a recurs la un asemenea gest extrem. Nu aveau probleme cu banii, iar gospodăria lor este înstărită, şi cu puţine minute înainte bărbatul fusese la un magazin, unde a glumit cu vecinii săi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă spun că toate indiciile arată că este o sinucidere.

 

 

Sursa: Pro TV

Life-Style

Video din dronă, de Ziua Europei, la Titu!

Sute de oameni din orașul Titu au marcat, ieri, Ziua Europei! Tinerii au purtat mândri steagurile mai multor ţări, spre admiraţia trecătorilor. “Am pornit cu mic cu mare într-un marș al Păcii și Unității, unde elevii școlilor și liceelor din localitate, au purtat cu demnitate steagurile țărilor membre ale Uniunii Europene, marcând unul dintre cele [...]