24 aprilie 2024
S-a finalizat procedura de licitație pentru investiția „Lărgire la 4 benzi DN 7 Bâldana – Titu”

S-a finalizat procedura de licitație pentru investiția „Lărgire la 4 benzi DN 7 Bâldana – Titu”

dn71“S-a finalizat procedura de licitație pentru investiția „Lărgire la 4 benzi DN 7 Bâldana – Titu” pe o lungime de 24,4 km.

Licitația a fost câștigată de firma PORR CONSTRUCT SRL, cu terț susținător PORR BAU GmBH Austria, una dintre cele mai mari companii de profil din această țară.

Valoarea ofertei câștigătoare a fost de 173.924.257,77 lei fără TVA (proiectare + execuție). Durata contractului este de 24 de luni, din care 4 luni destinate proiectării.

Sper să nu avem contestații și CNAIR sa semneze contractul in această lună.

Fac și un comentariu suplimentar: Vestea de azi este rezultatul unei munci uriașe din 2012 până acum. Pentru aducere aminte, drumul a mai fost scos la licitație de Guvernul #PSD și, în 2015, din motive pe care nu le-am putut clarifica niciodată, Guvernul Cioloș a dispus anularea licitației și reluarea procedurii. O problemă majoră a fost cauzată de proiectul tehnic întocmit de firma Egis, care a refuzat să refacă lucrarea!!! Ghici ghicitoarea mea – cine e firma Egis în România? Nimeni alta decât Clotilde Armand (USR), care, așa „pură” și nevinovată” cum se prezintă, a fost dezvăluită ca abonat la foarte multe contracte pe foarte mulți bani publici.

Revin: este un proiect major de infrastructură rutieră națională pentru județul Dâmbovița și voi urmări cu cea mai mare atenție ca firma să-și facă treabă, să-și respectele angajamentele asumate prin contract.

De acum, atenția noastră se concentrează pe DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia! Vă reamintesc că am obținut Hotărârea de Guvern nr. 366/24 mai 2018 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, iar acum important este să se întocmească repede caietul de sarcini și să se deruleze licitația publică (proiectare + execuție)”, a anunţat senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial