S-a dat startul construirii mall-ului din Târgovişte | TargovisteNEWS

S-a dat startul construirii mall-ului din Târgovişte

mall“Start al investiei avand ca obiect construirea celui mai mare centru comercial din Targoviste.
In vederea realizarii lucrarilor de racordare la reteaua electrica a obiectivului “Centru Comercial Targoviste”( noul mall),  sambata, 02.02.2019 si duminica, 03.02.2019, pe bulevardul I.C. Bratianu, in zona fostei cai ferate uzinale (Dealul Mare), vor fi impuse restrictii de circulatie, incepand cu ora 07.00.
cale-ferata1Prin urmare, se va inchide succesiv cate un sens de circulatie, astfel incat lucrarile de racordare sa se desfasoare in conditii de deplina siguranta pentru participantii la trafic.
Dupa finalizarea lucrarilor, sapatura va fi astupata si betonata, urmand a se realiza, in cursul saptamanii viitoare si in functie de conditiile meteo, asfaltarea caii de rulare.
De precizat ca va fi desfiintata si trecerea la nivel cu calea ferata”

Life-Style

Montaniarzii dâmbovițeni pleacă pe cărări europene

  Din nou pe cărări europene   După o iarnă lungă, cu zăpadă multă pe culmile Bucegilor, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park reiau antrenamentele pentru expedițiile sau taberele acestui an. Prima ieșire externă va avea loc în perioada 1 – 5 aprilie și va fi făcută în Spania, în Andaluzia. Principalele [...]