S-a dat startul construirii mall-ului din Târgovişte | TargovisteNEWS

S-a dat startul construirii mall-ului din Târgovişte

mall“Start al investiei avand ca obiect construirea celui mai mare centru comercial din Targoviste.
In vederea realizarii lucrarilor de racordare la reteaua electrica a obiectivului “Centru Comercial Targoviste”( noul mall),  sambata, 02.02.2019 si duminica, 03.02.2019, pe bulevardul I.C. Bratianu, in zona fostei cai ferate uzinale (Dealul Mare), vor fi impuse restrictii de circulatie, incepand cu ora 07.00.
cale-ferata1Prin urmare, se va inchide succesiv cate un sens de circulatie, astfel incat lucrarile de racordare sa se desfasoare in conditii de deplina siguranta pentru participantii la trafic.
Dupa finalizarea lucrarilor, sapatura va fi astupata si betonata, urmand a se realiza, in cursul saptamanii viitoare si in functie de conditiile meteo, asfaltarea caii de rulare.
De precizat ca va fi desfiintata si trecerea la nivel cu calea ferata”

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]