24 aprilie 2024
S-a dat atacul la o pizzerie din Pucioasa! TOTUL A FOST FILMAT!

S-a dat atacul la o pizzerie din Pucioasa! TOTUL A FOST FILMAT!

jaf-pucTrei tineri din Dambovita au fost retinuti de politisti dupa ce au jefuit o pizzerie din orasul Pucioasa, judetul Dambovita. Hotii au cotrobait nestingheriti dupa bani fara sa le pese ca localul era supravegheat video.

Desi aveau fetele acoperite, suspectii au fost identificati repede de politisti, pe baza imaginilor inregistrate de camera.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale pizzeriei se vede cum doi indivizi cu cagule, manusi si lanterne cotrobaie prin sertare. Un al treilea statea de paza, afara. Meticulos, hotii cauta printre agende si acte pana cand gasesc bani – 1700 de lei, pe care ii indeasa apoi in buzunare. Dispar cu totii dupa nici doua minute. Dar, aproape la fel de repede i-au prins si politistii si, pentru o noapte, i-au dus in arest.

Cel mai mare dintre tineri, in varsta de 24 de ani, a mai fost condamnat, spun anchetatorii, pentru furt si talharie. Acum este arestat preventiv si risca pana la 5 ani de inchisoare. Ceilalti doi, care au doar 16 ani, au fost plasati sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile. E posibil ca indivizii sa mai fi dat lovitura si in alte localuri, spun politistii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial