S-a dat atacul la magazinul Altex din Târgovişte! Hoţii au furat cele mai scumpe telefoane | TargovisteNEWS

S-a dat atacul la magazinul Altex din Târgovişte! Hoţii au furat cele mai scumpe telefoane

altexJaf la un magazin de electrocasnice, din centrul oraşului Târgovişte!

Hoţii au dat atacul, noaptea trecută şi ar fi furat telefoane şi aparatură în valoare de aproape două miliarde de lei vechi.

altex1Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au luat imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au declarat că suspecţii ar fi pătruns în magazin pe uşa din partea dreaptă a clădirii, spre Kaufland.

Culmea e că jaful a avut loc în plin centrul oraşului şi nimeni nu a sesizat la timp.

“Politistii din cadrul Politiei Municipiului Targoviste desfasoara activitati specifice in vederea identificarii unor persoane banuite de furtul unor bunuri din incinta unei societati comerciale de pe raza loc. Targoviste, fapta comisa in cursul noptii de 3 spre 4 noiembrie a.c.. De asemenea, activitatile politistilor se concentreaza si pe linia recuperarii prejudiciului. Cercetarile sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz, actionandu-se pe cercul de suspecti, in vederea documentarii activitatii infractionale si respectiv tragerii la raspundere penala a autorilor”, precizează Poliţia Dâmboviţa.
Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]