29 martie 2024
S-a aflat cine este şoferul care a provocat dezastru, noaptea trecută, la Târgovişte! Are 22 de ani şi nu are permis de conducere

S-a aflat cine este şoferul care a provocat dezastru, noaptea trecută, la Târgovişte! Are 22 de ani şi nu are permis de conducere

acct8Dezastru sâmbătă noapte pe o stradă din Târgoviște. Două maşini parcate au fost făcute praf după ce şoferul unui bolid a pierdut controlul volanului, a pus la pământ un stâlp de electricitate şi a intrat în plin în ele.

acct1Şi cel de la volan, şi cei doi pasageri au fugit apoi de la fața locului, iar poliţiştii încearcă acum să le dea de urmă.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 3:00, când proprietarii maşinilor parcate dormeau. Zgomotul puternic i-a făcut însă să sară speriaţi din pat.

acct3Proprietar: Am auzit o bufnitură, am ieşit afară.
Reporter: Se ştie cine a avariat-o?
Proprietar: Băieţii ăia, cu maşina aia, cu numere de Anglia, cine sunt, Dumnezeu ştie… ieşea fum.

acct7Potrivit unor imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din zonă, bolidul în care se afla şoferul şi doi pasageri a secerat mai întâi un stâlp de electricitate. acct4Apoi, a făcut zob o maşină parcată pe partea dreaptă a drumului şi s-a oprit în cele din urmă într-un automobil, parcat în stânga.

acctProprietara: “Cred că două minute mi-a luat să ies în stradă şi deja fugiseră. Maşina mea a intrat direct în stâlp, a rupt stâlpul şi dintr-a mea a intrat în cea a vecinului.”

Martor: “O maşină grav avariată, una puţin şi lipsă autori.”

Oamenii sunt convinşi că şoferul gonea nebuneşte pe drum şi cred că nu era cu mintea limpede.

acct5Martor: “Maşina era făcută zob, în urma loviturii. Să rupi un stâlp în halul ăsta nu poţi să fii decât beat sau drogat.”

acct6Poliţiştii au aflat că şofer a fost un tânăr, de 22 de ani, din Fieni, care nu are permis de conducere. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial