29 martie 2024

Rudele suspectului – De ce s-a ajuns la CRIMĂ în Vulcana Pandele!

crimavpApar noi dezvaluiri in cazul crimei din Vulcana Pandele!

Dupa incident, atacatorul a fugit de la fata locului, dar in zorii zilei s-a dus la politie si s-a predat. Era si el ranit si le-a declarat anchetatorilor ca victima l-ar fi impuscat in picior.

Elena Firoiu, purtator de cuvant al Spitalului Judetean Targoviste: “Diagnosticul la prezentare a fost plaga prin impuscare cu retentie de corp strain, adica glontul acolo. Stabil hemodinamic, constient, cooperant.”

crimavp5Martorii incidentului sustin ca victima ar fi tras cu pistolul cand era deja la pamant.

Ion Cristinoiu, vecinul victimei: “Dan era taiat la gat si atunci a scos pistolul. Da, era in legitima aparare.”

crimavp2Conflictul dintre cei doi barbati este vechi, sustin rudele. O vreme, amandoi au facut comert cu piei de animale, dar unul dintre ei sustine ca a fost pacalit de celalalt, care nu i-a dat mai nimic din profit.

Tatal suspectului: “De la bani… Cred ca de la bani. Are avere mare, domne si banuiesc ca s-a ofticat si de la asta si cred ca daca a fost baut.”

crimavp4Leonita Mitac, sotia victimei: “Invidie, ura, el n-are familie, copii, noi suntem oameni seriosi, oameni de treaba. Da, l-a mai amenintat in nenumarate randuri ca il omoara.”

crimavp7Acum cateva zile, suspectul de omor i-ar fi trimis victimei mai multe mesaje de amenintare pe Facebook. Pentru a reface filmul crimei, anchetatorii se vor folosi si de imaginile surprinse de o camera de supraveghere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial