ROMSILVA anunţă că va scoate la vânzare aproape 40.000 de pomi de Crăciun | TargovisteNEWS

ROMSILVA anunţă că va scoate la vânzare aproape 40.000 de pomi de Crăciun

brazChiar dacă noi încă de bucurăm de o toamnă blândă şi generoasă, prevăzătorii şi-au rezervat deja bradul pentru Crăciun.

braz1ROMSILVA anunţă că va scoate la vânzare aproape 40.000 de pomi, care vor costa între 15 şi 400 de lei. Cei care visează însă, la un brad argintiu, ca în filme, vor da… mult mai mult.

braz3Ocolul Silvic Valea Mare, din judeţul Dâmboviţa, are disponibili pentru vânzare 164 de brazi şi molizi. În funcţie de solicitările pe care le vor avea, angajaţii îi vor tăia sau îi vor aşeza în ghiveci.

braz2Inginer Dorina Neagu, Ocolul Silvic Valea Mare: “Aici, el are 8-9 ani. Vă recomandăm să nu îl lăsăm aşa, să se usuce, să îl luăm cu bal de pământ, să cuprindă toate rădăcinile. Balul de pământ poate fi ori într-o plasă ori direct pus de aici într-un ghiveci mărişor. Şi bineînţeles că vor beneficia de el mulţi ani înainte.”

Cei mai mulţi brazi vânduţi de Romsilva provin din judeţele Suceava, Ilfov şi Prahova.

braz4Adina Prodan, purtător de cuvânt Direcţia Silvică Dâmboviţa: “Romsilva are posibilitatea să recolteze 39.258 de pomi de Crăciun, din care 25938 din specia brad şi 13320 din specia molid. Preţurile diferă în funcţie de specie, dimensiuni, condiţii de livrare.”

sursa – ProTV

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]