#RomâniaVreaAutostrăzi! Pe 15 martie, de la 15.15, timp de 15 minute, Primăria Răcari face pauză | TargovisteNEWS

#RomâniaVreaAutostrăzi! Pe 15 martie, de la 15.15, timp de 15 minute, Primăria Răcari face pauză

sieu-racariPe 15 martie, de 15.15, timp de 15 minute, Primăria Răcari face pauză de lucru!

Administraţia din Răcari se alătură astfel protestului iniţiat de antreprenorul care a construit primul metru de autostradă din din Moldova.

“Ne alăturăm #şînoi protestului”, a precizat primarul Marius Caraveţeanu.

Suceveanul care a construit primul metru de autostradă în Moldova şi va întrerupe munca în 15 martie, timp de 15 minute, Ştefan Mandachi, spune într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX că vrea ca în România să se construiască autostrăzi ca în China, adică 10.000 kilometri într-un an, pentru că în China nu există „supraoameni sau extratereştri”. El aşteaptă la protest miliioane de români, alături de politicieni care să protesteze în calitate de cetăţeni nemulţumiţi de lipsa autostrăzilor.

 

Life-Style

Protestul #șîeu. România intră, vineri, la 15:00, într-o grevă de 15 minute

Zeci de companii private, asociaţii, hoteluri, baruri, restaurante, cofetarii, antreprenori, dar şi instituţii publice din România intră, vineri, 15 martie, la ora 15:00, într-o grevă de 15 minute. Vor participa la protestul faţă de lipsa autostrăzilor din România iniţiat de Ştefan Mandachi, un antreprenor care a construit singur un metru de autostradă, la ieşirea din [...]