Respect şi recunoştinţă pentru dâmboviţenii care şi-au dat viaţa în Revoluţia din 1989 | TargovisteNEWS

Respect şi recunoştinţă pentru dâmboviţenii care şi-au dat viaţa în Revoluţia din 1989

22dec2018Astăzi, 22 decembrie 2018, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a participat la activitățile dedicate Zilei Victoriei Revoluției și a Libertății, eveniment ce a avut loc în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, alături de alți reprezentanți ai instituției noastre au depus o coroană de flori în amintirea dâmbovițenilor care și-au dat viața în timpul Revoluției din Decembrie 1989.

În cadrul evenimentului a fost oficiat și un serviciu religios, urmat de momentul intonării Imnului Eroilor și al defilării Gărzii de Onoare.

Alături de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, la eveniment au mai participat: consilieri județeni, parlamentarii dâmbovițeni Adrian Țuțuianu, Titus Corlățean, Carmen Holban, Corneliu Ștefan, Antonel Jîjîie, Prefectul Județului Dâmbovița, Subprefectul Florina Mureșan, Cristian Daniel Stan, Primarul municipiului Târgoviște, Ovidiu Cîrstina, Directorul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Târgoviște, instituțiilor dâmbovițene deconcentrate, structurilor militare din județ, Asociaţiei Luptătorilor în Revoluţia din Decembrie 1989, partidelor politice, precum și numeroși cetățeni.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]