Reglare de conturi într-un magazin din judeţul Dâmboviţa! | TargovisteNEWS

Reglare de conturi într-un magazin din judeţul Dâmboviţa!

batc1Reglare de conturi într-un magazin din judeţul Dâmboviţa! Un tânăr a ajuns la spital, iar altul a fost încătuşat după ce şi-au împărţit pumni şi chiar şi-au spart spart sticle în cap.

batc4Unul dintre agresori voia, de fapt, să-şi răzbune un văr, înjunghiat în urmă cu un an.

Cei doi s-au întâlnit într-un magazin din localitatea Colacu, lângă oraşul Răcari.

batc2Martorii povestesc că indivizii s-au luat la bătaie, iar cel mai agresiv i-a spart o sticlă în cap celuilalt!

Martor: “I-a dat un pumn, o sticlă în cap. E un conflict mai vechi între ei. Să nu se ajungă la mai rău.”

batc3Proprietarii magazinului au încercat în zadar să îi potolească pe scandalagii, mai cu seamă că acolo se aflau şi câţiva copii.

Localnică: ”Țipau copiii ăia, dar nu ştiam despre ce e vorba. Eram aici la poartă, ţipau copiii şi zicea Dana să iasă din magazin, să iasă, să iasă.”

batc5Cineva a sunat la 112 şi a anunţat scandalul. Agresorul a fost dus la secţie, iar victima a ajuns la spital cu capul spart. Bărbatul a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

batcTânărul de 27 de ani a fost iniţial reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, apoi judecătorii au decis că suspectul să fie cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

sursa – Pro TV

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]