REGATA angajeaza Specialist marketing! | TargovisteNEWS

REGATA angajeaza Specialist marketing!

Webp.net-resizeimageDaca stii cum se creeaza si implementeaza o campanie de marketing si consideri ca poti imbina perfect munca de birou cu cea de teren, atunci job-ul asta este pentru tine!
Daca esti o persoana creativa, ai o atitudine pozitiva si iti place sa interactionezi cu oamenii, te potrivesti perfect in departamentul de Marketing Regata.
Poti trimite CV-ul tau pe e-mail resurseumane@regata.ro sau il poti depune direct la sediul Regata din Targoviste, Str. Laminorului, nr. 65.
Se cere doar sa fii proactiv, responsabil, perseverent, comunicativ si deschis la nou.
Vei fi responsabil cu mentinerea identitatii vizuale a companiei, asigurarea materialelor promotionale si organizarea si coordonarea evenimentelor companiei.
Beneficiile tale sunt:
Un ambient placut si creativ de lucru
O echipa faina care te va ajuta sa te integrezi intr-un timp scurt
Pachet salarial motivant

Gasesti mai multe detalii despre job-ul vacant accesand link-ul:
http://www.regata.ro/cariere/specialist-marketing/
REGATA. Alege pentru acasa!

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]