REGATA angajeaza Graphic Designer! | TargovisteNEWS

REGATA angajeaza Graphic Designer!

regataDaca ai mai facut grafica in Ilustrator, Photoshop sau Indesign si iti place munca de birou, atunci esti un bun candidat pentru acest post.
Daca esti o persoana creativa, ai o atitudine pozitiva si iti place sa interactionezi cu oamenii, te potrivesti perfect in departamentul de marketing Regata. Poti trimite CV-ul tau pe e-mail resurseumane@regata.ro sau il poti depune direct la sediul Regata din Targoviste, Str. Laminorului, nr. 65.
Se cere doar sa fii proactiv, atent la detalii, perseverent, comunicativ si deschis la nou.
Vei fi responsabil cu conceperea si realizarea graficii materialelor de comunicare offline si online, dezvoltarea de concepte si idei pentru diferite activitati de marketing, procesarea de imagini, machete sau layout-uri si pregatirea lor pentru tipar.
Beneficiile tale pe acest post sunt:
Un mediu de lucru nou si modern
O echipa faina care te va ajuta sa te integrezi intr-un timp foarte scurt
Pachet salarial motivant
Gasesti mai multe detalii despre acest job accesand linkul: http://www.regata.ro/cariere/graphic-designer-dtp/

 

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]