REGATA a inaugurat, în Târgoviște, cel mai mare magazin al companiei din Dâmbovița! | TargovisteNEWS

REGATA a inaugurat, în Târgoviște, cel mai mare magazin al companiei din Dâmbovița!

regRegata, unul dintre cei mai importanți jucători în importul și distribuția materialelor de construcții din România, se pregătește să deschidă cel mai mare magazin al companiei din Dâmbovița.
Noul magazin Regata, situat în strada Petru Cercel 33 B, vis-à-vis de OMV, si-a deschis porțile vineri, 5 octombrie, începând cu ora 09:00 și va fi specializat în următoarele categorii de produse: materiale de construcții, amenajări interioare, instalații și încălzire.
reg1“Deschidem noul magazin Regata din dorința de a fi mai aproape de clienții noștri, având în vedere că în această zonă a orașului nu există un magazin de profil. Am investit în acest proiect peste un milion de euro și am creat peste 50 de locuri noi de muncă. Totodată, noua echipă a găsit și a contribuit la formarea unui mediu de lucru stabil și profesionist. Cu acest nou concept de magazin ducem Regata în sfera de do-it-yourself și le oferim clienților noștri o nouă experiență de cumpărare. Magazinul vine cu o gamă variată de produse, două locații specializate în instalații și amenajări interioare și cu o parcare generoasă”, a declarat Romeo Arvinte, Directorul Comercial Regata.
reg2Pentru deschiderea de vineri, 5 octombrie, Regata a pregătit pentru clienții săi mega oferte la sute de produse din diverse categorii. Printre promoțiile de la deschidere se numără și: placă gips-carton la doar 14.9 lei/bucată, roabă la doar 69 lei, ușă metalică la doar 239 lei sau centrală termică cu termostat cadou la doar 2.449 lei.
Pentru mai multe oferte vino la marea deschidere Regata de vineri, 5 octombrie, începând cu ora 09:00, în strada Petru Cercel 33 B, vis-à-vis de OMV.
Regata! Alege pentru acasă.

 

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]