24 aprilie 2024

Reacția lui Gabi Boriga după zvonurile lansate de adversarii politici!

www.mariusbuga.ro_images_boriga2“In urma diverselor speculatii aparute ieri in spatiul public in gazeta online „Riposta pe Net”, tin sa fac urmatoarele precizari:
Din anul 2013, de cand am plecat din PDL, nu mai fac parte din niciun partid politic si nu am sustinut nicio doctrina politica. Am fost primar INDEPENDENT al Targovistei in perioada 2013-2014 iar de atunci nu am mai facut politica.
Am prieteni foarte buni, oameni cu caracter, valoare si determinare care sunt afiliati unor diferite partide politice sau altor entitati socio-profesionale, pe care ii respect, admir si pretuiesc. Si asta voi face, probabil, pana la moarte.
Am fost un bun slujbas al Cetatii si niciodata nu am pus altceva mai presus decat interesele Targovistei, Dambovitei si ale Romaniei.
Nu am luat NICIO decizie referitoare la un (potential) viitor politic. Nu am contactat/racolat/recrutat /convins/sucit, NICIO persoana referitor la anumite implicari intr-un anumit partid politic.
Voi fi prezent la festivalul Toamnei de la Bezdead din toata inima, ca persoana fizica si fiu al satului, (asa cum am facut-o si acum doua luni la Zilele Comunei) 😉 si nicidecum la o reuniune politica de taina. Am postat acest lucru pe pagina mea de Facebook inca din 28 septembrie 2017. Asadar orice alta asociere sau interpretare reprezinta doar niste halucinatii.
Va asigur si pe mai departe de totalul meu devotament fata de Targoviste si targovisteni dar rog sa nu mai fie publicate articole ce contin lucruri sau fapte in legatura cu persoana mea fara a mi se cere o normala si corecta reactie pe subiect”, a precizat fostul primar, Gabriel Boriga.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial