Răzvad – 80 de miei, descoperiţi fără crotalii. Ce au decis poliţiştii | TargovisteNEWS

Răzvad – 80 de miei, descoperiţi fără crotalii. Ce au decis poliţiştii

IMG-20180404-WA0000Comerțul cu produse specifice Sărbătorilor Pascale, verificat de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de specialiști de la D.S.V.S.A Dâmbovița, au acționat pentru verificarea legalității comerțului cu produse specifice Sărbătorilor Pascale.

În cadrul acțiunii, au fost verificați 21 de agenți economici și au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 19.500 de lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în cuatum de 5.166 de lei (321 de kilograme de produse din carne, 1600 de bucăți de ouă și 960 de kilograme de legume-fructe).

Exemplu:

În urma controlului efectuat la un agent economic din Răzvad, polițiștii au descoperit 80 de miei care nu aveau crotalii.

Totodată, s-a stabilit că acesta comercializează carne de miel fără respectarea prevederilor legale.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional, fiindu-i interzisă și sacrificarea mieilor până la îndeplinirea condițiilor legale.

Life-Style

Montaniarzii dâmbovițeni, start în forță în noul sezon expediționar

Start în forță în noul sezon expediționar VIA FERRATA ASTRAGALUS          La începutul primăverii lui 2017, Clubul Montan Român din Piatra Neamț, club coordonat de celebrul alpinist Constantin (Ticu) Lăcătușu, având sprijinul societății Heidelberg Cement a amenajat în zona Rezervației Cheile Șugăului – Munticelu mai multe trasee de escaladă tip „via ferrata” (asigurare cu cabluri [...]