25 aprilie 2024

RĂZBUNARE INCENDIARĂ la Pietrari! Și-a dat foc de supărare că nevasta a plecat de acasă! VIDEO

uputRazbunare incendiara la Pietrari, judetul Dambovita. Un barbat de 30 de ani a suferit arsuri cumplite, dupa ce si-a dat foc de suparare ca nevasta a plecat de acasa, impreuna cu baietelul lor de cinci ani, si voia sa divorteze.

Femeia era exasperata de faptul ca sotul ei nu reusea sa renunte la dependenta de jocurile de noroc.

Cei soti doi sunt casatoriti de 6 ani si in ultima vreme, se certau din cauza ca barbatul pierdea tot mai multi bani la jocurile de noroc. Satula de scandaluri, femeia s-a mutat la parintii ei si a luat cu ea si copilul.

Sotul a incercat s-o convinga sa se razgandeasca, dar fara succes. Cand si-a dat seama ca nevasta lui e decisa sa mearga si la tribunal sa ceara divortul, omul a mers la poarta ei si si-a dat foc. Victima a ajuns in stare grava la Spitalul de arsi din Capitala.

Cei apropiati sunt convinsi ca barbatul nu a avut de gand cu adevarat sa-si faca rau ci a vrut doar sa o impresioneze pe nevasta si s-o determine astfel sa se intoarca la el. Cum planul nu i-a reusit, si-a provocat rani grave.

Rudele povestesc ca intre cei doi soti erau neintelegeri vechi, in special pentru ca barbatul nu renuntase la patima pentru jocurile de noroc.

Pentru ca arsurile erau foarte grave, medicii au decis sa il transfere pe ranit la Spitalul de Arsi din Capitala unde a fost deja operat. Doctorii sunt rezervati deocamdata in privinta evolutiei starii sale de sanatate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial