Râuri de lacrimi la Cobia – Emilian, tânărul mort în cumplitul accident de la Găești a fost condus pe ultimul drum | TargovisteNEWS

Râuri de lacrimi la Cobia – Emilian, tânărul mort în cumplitul accident de la Găești a fost condus pe ultimul drum

Webp.net-resizeimage-214-2Au curs râuri de lacrimi la Cobia! Emilian, tânărul în vârstă de doar 21 de ani, care a pierit în urma tragicului accident rutier petrecut la intrare în Găești, dinspre Ionești, a fost condus pe ultimul drum.

15Rudele și prietenii au fost copleșiți de durerea pierderii băiatului care avea toată viața înainte.

Zeci de mașini, în coloană, au claxonat minute în șir, în memoria lui.

Reamintim că pe 7 iulie, în jurul orei 23.00, Emilian, împreună cu nepotul său în vârstă de 14 ani și cu un vecin de 43 de ani, pe care îl găsise pe drum, la mașină de ocazie, se întorceau de la Petrești.

La intrarea în Găești, în dreptul complexului RODIV, mașina lor s-a izbit putrnic de un stâlp de electricitate, iar în urma impactului deosebit de violent, Emilian și bărbatul de 43 de ani și-au pierdut viețile. Copilul în vârstă de 14 ani se află internat, cu traumatisme grave.

Modul în care s-a produs cumplitul eveniment rutier nu este deocamdată clar, scrie Cronica de Găești.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]