24 aprilie 2024

Rămânem fără tren spre Pietroşiţa? Şedinţă fulger la consiliul judeţean

www.mariusbuga.ro_images_pietrosita“Acum, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, o întâlnire extrem de importantă pe subiectul asigurării în continuare a transportului feroviar de călători pe ruta Târgoviște – Pucioasa – Fieni – Pietroșița. Sunt îngrijorări din partea operatorilor cu privire la numărul mic de călători, randament și se pune problema retragerii (din nou) a trenului de pe acest traseu.

Este motivul pentru care am inițiat această întâlnire, după discuții cu ministrul Transporturilor, întâ…lnire la care participă directorul general CFR Călători – Iosif Szentes și alți directori ai companiei, prefectul județului, vicepreședintele CJD, parlamentari dâmbovițeni, primari ai localităților din nordul județului și reprezentanți ai societăților comerciale și liceelor ai căror salariați/elevi sunt potențiali beneficiari ai transportului cu trenul.

Insistăm pentru menținerea trenului pe acest traseu, în contextul dezvoltărilor industriale de la Târgoviște, Ulmi, Pucioasa și interesului pentru Stațiunea Moroeni – Padina – Peștera”, a precizat senatorul Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial