19 aprilie 2024

RĂFUIALĂ SÂNGEROASĂ! Nepotul lui Nelu de la Ungureni, bătut de membrii Clanului Ghenosu?!

razu1Rafuiala sangeroasa, aseara, pe o strada din Ungureni. Un sofer de 24 de ani a fost ranit intr-o altercatie, ce pare planificata ca intr-un film de actiune.

razu6Pe un drum blocat cu doi busteni, sase indivizi inarmati cu cozi de topoare – povestesc martorii – au tabarat fara mila pe tanar. Baiatul a ajuns la spital cu rani la cap. Deocamdata, nu a depus plangere impotriva agresorilor.

razu5Tanarul de 24 se intorcea aseara de la sala de fitness. Cu doar cativa kilometri inainte de a ajunge acasa, a fost nevoit sa opreasca masina – doi copaci erau prabusiti pe sosea si ii blocau drumul. Cand s-a dat jos din autoturism, si-au facut aparitia mai multi indivizi.

razu4“A venit o masina in spatele lui, o Dacie si el cand a vrut sa dea inapoi n-a avut unde. Au iesit 6 insi cu cozi de topoare, i-au spart geamurile pe toate partile, i-a spart capul”, a povestit un martor.

razu2Se pare ca atacatorii au avut un plan bine pus la punct. Au taiat doi copaci de pe marginea drumului si au blocat traficul. In momentul in care victima a aparut aici au fortat-o sa opreasca. Apoi au tabarat si au lovit-o cu ce au apucat.

razu3Dupa atac, agresorii s-au facut nevazuti. In scurt timp, in zona au ajuns mai multe echipaje de politie si o ambulanta.Ranitul a fost dus la spital, unde i s-au facut mai multe investigatii. A refuzat insa internarea si a fost lasat sa plece.

razu6Apropiatii tanarului spun ca acesta avea neintelegeri cu membrii unui clan interlop din Dambovita si cred ca ar fi vorba de o razbunare.

Politistii ancheteaza acum cazul. Au deschis dosar penal pentru distrugere si loviri si alte violente si au reusit sa-l identifice pe unul dintre atacatori.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial