Răcari – Şoferul bătăuş a fost reţinut de poliţişti | TargovisteNEWS

Răcari – Şoferul bătăuş a fost reţinut de poliţişti

accra4Un bărbat, bănuit de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și părăsirea locului accidentului, reținut de polițiștii de la Răcari

Polițiștii specializați în investigații criminale din Răcari au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și părăsirea locului accidentului.

Bărbatul, de 33 de ani, va fi prezentat Judecătoriei Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 6 noiembrie 2018, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Mavrodin, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul în care se aflau două persoane, respectiv un bărbat, de 47 de ani și o femeie, de 46 de ani.

După impact bărbatul, împreună cu alte persoane, i-ar fi agresat pe cei doi, lovindu-i cu obiecte contondente.

În cauză, se continuă cercetările și pentru identificarea și tragerea la răspunderea penală a celorlalte persoane implicate.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]