Răcari – Şi-au alimentat maşinile şi-au fugit fără să plătească | TargovisteNEWS

Răcari – Şi-au alimentat maşinile şi-au fugit fără să plătească

pompa-benzinariePoliția dâmbovițeană vă informează:

În cursul zilei de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, au fost sesizați că doi conducători auto nu au achitat contravaloarea carburantului după aprovizionarea din stațiile de alimentare cu combustibil.

Pe numele celor doi bărbați, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Totodată, se desfășoară activități în vederea recuperării prejudiciului creat.

Așadar, nu plecați din stațiile de alimentare cu combustibil fără a achita contravaloarea carburantului sau a altor bunuri achiziționate întrucât veți fi cercetați sub aspectul comiterii unui furt.

Vă reamintim, că în conformitate cu prevederile art. 228 din Codul Penal, furtul se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]