19 aprilie 2024
“SE TRAGE CA-N TEXAS!” Scandal cu împuşcături, seara trecută, la Doiceşti! Vezi de la ce a pornit încăierarea între 8 localnici

“SE TRAGE CA-N TEXAS!” Scandal cu împuşcături, seara trecută, la Doiceşti! Vezi de la ce a pornit încăierarea între 8 localnici

Scandal cu impuscaturi, aseara, la Doiceşti, langa Targoviste!

Un barbat de 29 de ani a scos pistolul pe strada si a tras de 3 ori, in aer, ca sa sperie – sustine el – cinci indivizi care l-ar fi atacat.

Acestia din urma nu recunosc insa acuzatiile si spun ca toata lumea i-ar sti de frica celui care detine arma.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit in conflict, dar politistii au deschis o ancheta pentru a lamuri ce s-a intamplat.

Tanarul care a scos pistolul sustine ca era pe strada, impreuna cu sotia si un prieten, cand cinci indivizi, cu care s-a mai certat in trecut, l-ar fi atacat.

“Viata mi-a fost in pericol si am fost nevoit sa folosesc arma pe care o detin. Am fost nevoit sa trag in sus si atunci s-au speriat si am putut sa fug si eu dintre ei”, ne-a declarat Ionut Oana.

“4-5 baieti au inceput sa arunce cu bolovani, cineva avea bata, nu pot sa spun cine e, am fugit, cineva a venit cu masina in tromba dupa el. Am auzit cateva focuri de arma.”, povesteste cel ce-l insotea pe proprietarul armei.

Ceilalti barbati implicati in scandal sustin insa ca sunt nevinovati.

“El a venit cu pistolul, l-am vazut, ne-am dus spre el si a tras 3 focuri de arma dupa noi. tipa…”, ne-a marturisit Ionut Mihai.

“A zis ca el e smecher. M-am dus sa vorbesc cu el, a tras dupa mine 3 focuri de arma…”, spunea si Gheorghe Mihai.

“Toata lumea speriata, copii speriati, cine ii da dreptul sa traga, chiar daca a tras in sus. Se trage ca-n Texas!”, tipa si Ion Schiopu, martor.

Politistii i-au audiat pe toti cei implicati in scandal. In primul rand, l-au verificat pe tanarul care a scos arma si au descoperit ca are autorizatie pentru pistolul cu bile de cauciuc, pe care l-a folosit.

Ramane de stabilit daca arma a fost folosita legal sau nu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial