23 aprilie 2024

Pucioasa – Pensionar tâlhărit de fosta iubită şi de trei prieteni ai acesteia! “Eu l-am bătut, aia i-a luat banii, am împărţit şi gata!”

talhpExperienţă de coşmar pentru un bărbat de 65 de ani, din Pucioasa. Omul povesteşte că a fost tâlhărit chiar în dormitorul său de fosta lui iubită, o prietenă a acesteia şi doi bărbaţi.

talhp6Bărbatul povesteşte că suspecţii au dat buzna în locuinţa sa, l-au bătut cu pumnii şi cu picioarele, l-au imobilizat şi i-au furat toată pensia, 1100 de lei. După ce a scăpat din mâinile atacatorilor, victima a reuşit să sune la poliţie, iar în scurt timp cei patru suspecţi au fost prinşi şi reţinuţi de poliţişti.

talhp7Bărbatul locuieşte singur după ce s-a despărţit de soţia lui. Are două fiice stabilite în străinătate. Omul povesteşte că nu este pentru prima dată când cele două femei, de 30 şi 40 de ani, şi cei doi bărbaţi, de 45 şi 38 de ani, îi fură pensia, însă până acum nu l-au mai bătut, aşa că nu i-a reclamat la poliţie. Ultima dată însă agresorii au întrecut măsura, susţine victima, după ce au intrat cu forţa în casa lui, l-au lovit şi l-au lăsat fără toţi banii din pensie.

talhp5Vasile Duțulescu, victimă: ”Nu e prima dată când mi-au luat-o.
Ohoo….. de nu ştiu câte ori.”

talhp2Suspecţii au variante diferite. Femeile nu recunosc acuzaţiile şi susţin că victima le-ar fi dat banii de bună voie, după ce una dintre ele ar fi întreţinut relaţii intime cu pensionarul.

Unul din suspecți a mărturisit însă furtul în fața anchetatorilor.

talhp3”Eu l-am bătut, aia i-a luat, am împărţit şi gata! Amândouă știau că a luat pensia”, spune unul din suspecți.

talhp4Cei patru au fost reţinuţi în arestul Poliţiei Dâmboviţa. Şi dacă se vor dovedi vinovaţi, pentru tâlhărie calificată riscă să îşi petreacă 12 ani în închisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial