25 aprilie 2024

PSD, sondaj care dă frisoane la Pucioasa și Fieni!

adriantu„Sondajul făcut de noi este realizat de SOCIOPOL, de dl Mirel Palada, şi ne-am dorit să verificăm datele pe care le aveam dintr-un sondaj anterior, făcut cu altă societate condusă de dl Marius Pieleanu.

La Pucioasa şi Fieni, sondajele ne arată că Partidul Social Democrat stă foarte bine în cele două localităţi. La Pucioasa, votul politic, PSD – 62%, PNL – 19%, PMP – 4%, ALDE – 3%, UNPR – 3%, un independent – 8%, PND – 1%.

Votul pentru candidaţii la funcţia de primar, Constantin Ana (PSD) – 52%, Dănuţ Bădău (PNL) – 25%, Adrian Boghianu (Independent) – 12%, Cosmin Gorgon (PND)- 6%, Emil Pleşa (UNPR) – 5%, PMP şi ALDE nu au candidaţi la Pucioasa.

Pentru Consiliul Judeţean, dacă am fi avut un vot uninominal, Adrian Ţuţuianu – 73%, Dumitru Miculescu – 13%, Ioan Marinescu – 10%, Bogdan Manole – 3%, Adrian Chiţescu – 1%.

Au fost incluşi în sondaj toţi liderii formaţiunilor politice reprezentate la nivel de judeţ. (…)

La întrebarea dacă se doreşte continuitate sau schimbare, 75% din respondenţi au spus că vor o schimbare, indiferent de candidat, iar la estimarea câştigătorului Primăriei, Constantin Ana este apreciat ca şi câştigător de 41% din respondenţi.

„Sondajul de opinie ne arată o situaţie la un moment dat şi sigur ca orice sondaj de opinie are o marjă de eroare, marja sondajelor pe care le-a făcut SOCIOPOL este +/- 4%.

Nu ne îmbătăm cu sondaje, noi ne facem programul de campanie la fel de serios cum l-am făcut până acum şi suntem singurul partid politic care a ieşit pe piaţă cu programe foarte concrete, în timp ce ceilalţi fac foarte multă gălăgie, dar au foarte puţine idei.

Îmi doresc ca în Consiliul Judeţean şi în Consiliile Locale să avem partener ALDE şi sper să facă scorul necesar intrării în cât mai multe Consilii Locale, în Consiliul Municipal Târgovişte şi în Consiliul Judeţean.

De asemenea, ţinem foarte mult să păstrăm relaţia cu Partida Romilor, dacă va face pragul electoral”, a mai subliniat Adrian Ţuţuianu.”, a declarat Adrian Ţuţuianu, liderul PSD Dâmbovița.

Comandat de PSD Dâmboviţa. Realizat de SCMedia Dâmboviţa SRL. Cod unic de identificare atribuit de AEP la desemnarea Mandatar Financiar 21160002

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial