16 aprilie 2024
PSD Răcari: “Onoarea şi imaginea organizaţiei noastre au fost grav prejudiciate”

PSD Răcari: “Onoarea şi imaginea organizaţiei noastre au fost grav prejudiciate”

psdrac“Stimati colegi – membri ai PSD Racari,
In aceste momente dificile pentru organizatia noastra in care onoarea si imaginea organizatiei noastre au fost grav prejudiciate de doi consilieri locali PSD, care au considerat oportuna interventia in bataliile politice interne ale altui partid si au fost folositi drept instrumente in aceste lupte politice, as vrea sa fac un apel la toti membrii PSD de buna credinta, care nu se identifica cu astfel de practici.
Trebuie sa ramanem uniti, sa ne pastram demnitatea si integritatea pe care am demonstrat-o in fata cetatenilor orasului Racari si sa continuam pe drumul politic pe care l-am ales impreuna !
Orasul Racari are nevoie de un PSD puternic si cu coloana vertebrala, care sa puna interesele alegatorilor mai presus de interesele unui singur om !
Vom continua sa muncim impreuna pentru a le demonstra cetatenilor ca suntem o alternativa viabila la actuala formula politica locala si vom continua sa luptam impotriva tuturor abuzurilor si nedreptatilor care se fac impotriva locuitorilor orasului nostru de catre cei care au fost alesi pentru a ne reprezenta interesele !
Toti locuim in Racari si toti vrem binele urbei noastre pentru a avea un viitor mai bun pentru noi si copiii nostri !
Dar nu putem asista impasibili la deciziile care ne afecteaza pe toti, fara a avea un cuvant de spus si fara a tine cont de oamenii care si-au pus sperantele in noi !
Impreuna suntem puternici ! Doamne Ajuta !
Cu deosebit respect,
Ștefan Alexandru Florea”
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial