28 martie 2024

PSD “pune tunurile” pe Primăria Târgovişte! “E NEVOIE DE SCHIMBARE!”

www.mariusbuga.ro_images_pmtgv„Sunt absolut de acord cu şedinţa Consiliului Local Municipal. Eu cred că trebuie să avem cu toţii o reacţie la ceea ce se întâmplă astăzi, PIDU A şi PIDU B sunt lucrări întârziate, lucrări de proastă calitate, proiectul de la Complexul de nataţie este întârziat extraordinar de mult, proiectul centurii municipiului Târgovişte este compromis total.

Le-am sugerat la ultima întâlnire să continue procedura de achiziţie publică, să începem chiar dacă îl vom finaliza pe bani de la buget. Repartiţia banilor prin bugetul aprobat, aşa cum a fost propus iniţial, a fost una profund incorectă şi nu a fost deloc mult zgomot pentru nimic, s-au luat 46 de miliarde din nişte zone şi s-au dus pe lucrări de infrastructură, 30 de miliarde pentru cofinanţarea bazinului de nataţie şi 16 miliarde pentru reparaţiile de străzi în cartierul Priseaca, care arată mai rău decât un cartier de la Râu Alb sau de la Malu cu Flori.

Procesul acesta de reaşezare a bugetului va continua, dacă se produce schimbarea se va intra în detalii, pentru că ai alte pârghii când eşti la conducere, de a lămuri pe ce se cheltuie banii municipiului Târgovişte.

De aceea este necesară o schimbare. Este şi un risc pentru Partidul Social Democrat pentru că noi luăm nişte cartofi fierbinţi în braţe, dar poate fi şi un avantaj dacă vom putea arăta cetăţenilor din municipiul Târgovişte că putem duce la capăt proiectele cu finanţare europeană începute de foarte mult timp şi aflate în mari întârzieri”, spune Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial