PSD Dâmboviţa vrea reducerea numărului de ministere | TargovisteNEWS

PSD Dâmboviţa vrea reducerea numărului de ministere

corneliu-stefan„Prioritar pentru PSD este ducerea la îndeplinire a programului guvernamental. Preşedintele PSD Dâmboviţa a îndemnat la unitate, la calm, la dezbaterea tuturor problemelor în cadrul colectivelor alese de la nivelul partidului, şi, foarte important, la acceptarea de noi idei, nu numai a acelora care sunt pe un anumit şablon.

Acceptarea de noi idei face parte din democraţia partidului, acestea putând fi un real succes pentru o democraţie mai bună, atât în interiorul, cât şi în afara partidului. Nimeni nu deţine adevărul absolut, indiferent că ne referim la nivel naţional sau judeţean.

În ceea ce priveşte întâlnirea de la Bucureşti, la care a participat preşedintele Adrian Ţuţuianu, cu premierul Mihai Tudose, la Comitetul Executiv al partidului, au fost abordate mai multe teme, printre care şi cea care priveşte restructurarea Guvernului, nu remanierea, adică reducerea numărului de ministere, idee pe care organizaţia de la Dâmboviţa o îmbrăţişează.

Pentru că vrem o structură a Guvernului mai flexibilă, o structură care să fie mai aplicată pentru punerea în practică a programului de guvernare pe care ni l-am asumat în faţa românilor”, a declarat deputatul PSD de Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Life-Style

“Revelionul familiştilor”. Peste o sută de iubitori ai muntelui au luat drumul Bucegilor pentru a se detoxifia după bogatele mese de sărbătoare

La începutul fiecărui an, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park organizează, în parteneriat cu prietenii Asociației Ecologice Floare de Colț, o tură specială, de deschidere de poteci pe trasee clasice de iarnă, din masivul Bucegi. În week-end-ul recent încheiat, 100 de persoane cu vârste cuprinse între 3 și 70 de ani, majoritatea [...]