PSD Dâmboviţa vrea reducerea numărului de ministere | TargovisteNEWS

PSD Dâmboviţa vrea reducerea numărului de ministere

corneliu-stefan„Prioritar pentru PSD este ducerea la îndeplinire a programului guvernamental. Preşedintele PSD Dâmboviţa a îndemnat la unitate, la calm, la dezbaterea tuturor problemelor în cadrul colectivelor alese de la nivelul partidului, şi, foarte important, la acceptarea de noi idei, nu numai a acelora care sunt pe un anumit şablon.

Acceptarea de noi idei face parte din democraţia partidului, acestea putând fi un real succes pentru o democraţie mai bună, atât în interiorul, cât şi în afara partidului. Nimeni nu deţine adevărul absolut, indiferent că ne referim la nivel naţional sau judeţean.

În ceea ce priveşte întâlnirea de la Bucureşti, la care a participat preşedintele Adrian Ţuţuianu, cu premierul Mihai Tudose, la Comitetul Executiv al partidului, au fost abordate mai multe teme, printre care şi cea care priveşte restructurarea Guvernului, nu remanierea, adică reducerea numărului de ministere, idee pe care organizaţia de la Dâmboviţa o îmbrăţişează.

Pentru că vrem o structură a Guvernului mai flexibilă, o structură care să fie mai aplicată pentru punerea în practică a programului de guvernare pe care ni l-am asumat în faţa românilor”, a declarat deputatul PSD de Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]