28 martie 2024

PSD Dâmboviţa vine cu veşti proaste şi pentru liberali şi pentru Adrian Ţuţuianu

corneliu-stefanCOMUNICAT DE PRESĂ

La mulți ani” curentului liberal din România….. așadar „La mulți ani” Partidului Național Liberal.

Urările mele sunt adresate însă celor din PNL care încă mai știu cine este Radu Câmpeanu. Nu acestui soi, amalgam sau mixtură de politruci oportuniști, care încearcă fără de succes să le rămână numele scris în istoria unui oraș sau județ, fără niciun merit personal, doar beneficiind de faptul ca sunt în siajul unui partid istoric. Se vorbește în PNL Dâmbovița de Brătianu, Kogălniceanu, Golescu sau de alte personalități liberale cu aceeași apăsare ca și când s-ar vorbi de un schimb de ulei sau de vânzarea unei mașini!

Sincer, e păcat!

Pentru că aceste forme care au afectat fondul a ceea ce înseamnă liberalismul în România au adus în discuție trecutul, aici mă refer la organizația PNL Dâmbovița în ansamblul ei, consider că adevărul istoric nu trebuie evitat.

Nu spun acest lucru pentru că aș fi de acord că pedeapsa pentru păcatele părintelui trebuie suportată de copii, ci pentru că observ o lejeritate și indiferență față de moartea unor oameni, cum am citit ca ar fi avut-o doar Sturdza și Brătianu în 1907. Nici acum nu se știe câți români au murit în acea răscoală care a izbucnit la Flămânzi. Istoria PNL, domnilor liberali, nu se rezumă doar la monarhie sau la constituția din 1923.

Revenind la această diluție dâmbovițeană a liberalismului, un membru al filialei Dâmbovița și-a arătat adevărata față spunând că în România au murit din cauza COVID-19 DOAR 1100 DE OAMENI.

DOAR…

Liberalii dâmbovițeni judecă viața unor oameni în cantități, ca la piață: câte kg de roșii doriți? Doar trei. Câți oameni au murit în România din cauza COVID? Doar 1100. Să meargă liberalii să le explice familiilor celor rămași, care își plâng morții în continuare, că părinții, bunicii și chiar copiii lor sunt…. „doar”!!! Să se ducă la Corbii Mari, la Răcari, la Cojasca și să le spună oamenilor că cei plecați dintre noi sunt „doar”…

Același membru al PNL Dâmbovița, pentru care OAMENII sunt doar cantități, spunea că a fost numit faianțar cu papion și că această meserie ar fi fost luată în râs de reprezentanții PSD Dâmbovița. Nimic mai fals și mai mincinos.

Eu îmi permit să spun că acest apelativ este puțin forțat și pune pe aceeași poziție o muncă cinstită, grea, migăloasă cu aceea de membru PNL. Actualul PNL. Nu PNL-ul istoric. Eu i-aș fi spus Gheorghe cu bocancii mari. Pentru că trebuie să ai un tupeu inimaginabil și să dai dovadă de o mojicie ieșită din comun să te erijezi în apărătorul unor muncitori cărora PSD le-a mărit salariile, în timp ce tot tu și diluția ta de partid v-ați opus când s-a hotărât acest lucru.

Cum poți să te bați cu pumnii în piept că-i aperi, când le refuzai un salariu muncit din greu, când refuzai un salariu de 3000 de lei muncitorilor în construcții cocoșati de-a dreptul de muncă și de căratul pachetelor de faianță de la parter până la etajul 4 pe scări ?

Nu-s cam mari, Gheorghe, bocancii de tine? Nu te cam încurci în minciuni?

Distinsul liberal vorbea înflăcărat de reînnoirea echipelor în diverse consilii locale. Mai spunea că un membru PNL din Consiliul Local Târgoviște a trecut la Partidul Ecologist.

E cumva gradul de poluare prea mare în PNL? Toxinele emanate în PNL au devenit insuportabile? De asemenea, onorabilul și-a păstrat în echipă un veritabil Trahanache. Un personaj care nu a făcut altceva decât să tocească, să taseze, să afunde, degeaba, scaunul din Consiliului Local. E vorba de personjul surprins că, an de an, în Târgoviște se desfășoară Zilele orașului și un festival medieval.

Nici acum liberalii și celelalte partide politice nu au înțeles că pe 19 ianuarie totul s-a schimbat.

PSD Dâmbovița este cu totul o echipă nouă, PSD Dâmbovița este cu totul altceva.

Ultimul subiect pe care eu doresc să-l aduc în atenția dumneavoastră și a dâmbovițenilor este alianța cu Pro România.

În urma celor două întâlniri cu domnul Adrian Țuțuinau, discuțiile au avut, din păcate, un doar singur subiect: dorința domnului Țuțuinau de a fi desemnat candidat al celor două partide la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Pentru a pune capăt oricăror speculații și pentru a nu mai da naștere altor discuții, vă pot spune următoarele: Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița a hotărât, marți seară, în unanimitate, că organizația PSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția Consiliului Județean.

O spunem încă o dată, ferm, răspicat și fără echivoc: nu avem în Pro România un adversar politic. Însă, noi susținem că este necesar să plecăm la negocieri de pe poziții cinstite, sincere și care au doar un singur scop: interesul județului Dâmbovița și al dâmbovițenilor.

PSD DÂMBOVIȚA are echipa necesară care va aduce un suflu nou în județul nostru, o echipă ce va implementa soluții care țin cont de timpuri, de grijile și nevoile reale ale oamenilor.

Purtator de cuvant PSD Dambovita

Costin Cozma

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial