29 martie 2024

PSD Dâmboviţa îşi pune la zid trădătorii: “Ispite politice pentru cei creduli și slabi de înger”

PSD8COMUNICAT DE PRESĂ

Comitetul Executiv al PSD Dâmboviţa a validat candidații pentru alegerile locale ce se vor desfășura pe 27 septembrie.

Reprezentanții tuturor organizațiilor dâmbovițene au aprobat, în unanimitate, listele cu propunerile pentru funcțiile de primari și consilieri locali.

De asemenea, președintele PSD DÂMBOVIŢA, deputatul Corneliu Ștefan, a fost reconfirmat ca fiind candidatul social-democrat pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Candidatura lui Corneliu Ștefan a fost susținută de toți membrii social-democrați dâmbovițeni.

Un alt subiect important al CEx PSD Dâmboviţa a fost acela al trădărilor politice din partea unor membri ai partidului.

Plecarea din rândurile PSD, pe lângă înșelarea așteptărilor oamenilor, arată și naivitatea de care dau dovadă cei care părăsesc organizaţia dâmbovițeană. Promisiunile făcute de actualii guvernanți, prin intermediul prefectului județului Dâmboviţa, sunt doar ispite politice pentru cei creduli și slabi de înger.

Pentru a evita regretele târzii ale celor care, din motive greu de înțeles, decid să părăsească PSD Dâmboviţa, Comitetul Executiv a hotărât astăzi, votând în unanimitate, ca trădătorii să nu mai fie primiți înapoi. Altfel spus, cine e plecat, e bine plecat.

Este de menționat și faptul că întâlnirea cu membrii PSD ai Comitetului Executiv s-a desfășurat respectând legislația în vigoare de prevenire a răspândirii COVID-19. Datorită măsurărilor de siguranță, PSD Dâmboviţa a organizat 4 “mini-ședințe” în aer liber. Numărul maxim al participanților nu a depășit 50 de persoane, iar testarea temperaturii corporale, distanțarea fizică și purtarea măștilor de protecție au fost obligatorii.

PSD Dambovita

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial