PSD Dâmboviţa, discuţii aprinse pentru Congresul din 10 martie | TargovisteNEWS

PSD Dâmboviţa, discuţii aprinse pentru Congresul din 10 martie

22552890_1466288746752022_4988„La Congresul de sâmbătă, 10 martie, judeţul Dâmboviţa va fi reprezentat de 143 de delegaţi… La Congres se vor alege vicepreşedinţii, deocamdată la noi nu s-a luat o hotărâre în ceea ce priveşte prezenţa unui reprezentant al partidului în structura centrală, am vrut să luăm decizia după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, deci mâine, poimâine vom face cunoscută hotărârea în acest sens.

Noi nu am considerat că este nevoie, aşa cum au făcut alte Organizaţii, să ne arătăm susţinerea sau nu pentru actualul preşedinte al partidului pentru că la acest Congres nu se alege preşedintele, ci se aleg numai vicepreşedinţii… Înainte să decidem dacă vom avea un candidat, vrem să vedem modalitatea de alegere a vicepreşedinţilor pentru că există modalitatea să se aleagă pe regiuni de dezvoltare sau poate să se aleagă pe alte criterii.

Într-un partid sunt reguli stabilite, nestabilite, ca atunci când candidezi să nu te duci doar ca să concurezi, ci să ai şi şanse de câştig şi atunci trebuie să vedem în ce context poţi să ai o susţinere pentru că la urma urmei eşti votat de ăia o mie care sunt acolo…

La Conferinţa Judeţeană am votat numărul delegaţilor la Congres, din delegaţie vor face parte membrii Biroului Politic Judeţean, primarii, preşedinţii de organizaţii şi cei care fac parte din Consiliul Naţional”, a declarat vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Dorinel Soare.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]