29 martie 2024

PSD Dâmbovița: Cine s-a înscris pe lista pentru parlament!

candpsd„Suntem într-un proces în care încă se depun şi se primesc candidaturi, chiar zilele acestea au mai fost depuse candidaturi…

Vom veni şi vom prezenta o listă la zi cu candidaturile care se depun, fiindcă, în urma discuţiilor pe care le avem cu Organizaţiile Locale, apar modificări.

PSD a încurajat competiţia şi dorim să fim cât mai mulţi cei care candidăm pentru a ocupa posturile respective pe listă, fiindcă şi responsabilitatea este foarte mare şi nevoia de un rezultat important în Dâmboviţa este la fel de mare, iar la nivelul Organizaţiei Judeţene va exista un Comitet Executiv lărgit cu participarea tuturor aleşilor locali, primari, viceprimari, consilieri locali, care vor vota, în mod secret, şi îşi vor exprima opţiunea, după ce se consultă cu Organizaţiile, faţă de componenţa listei.

Doamna Luiza Greaca şi-a depus candidatura, la fel şi doamna Oana Vlăducă. Sunt candidaturi noi, dar lista rămâne deschisă. Eu mi-am depus candidatura şi am spus de la început că nu este o decizie personală, merg în toate organizaţiile partidului, particip la întâlniri cu organizaţiile şi bineînţeles, colegii mei sunt cei care vor fi determinanţi în intenţia mea de candidatură.

Organizaţiile vor să fie reprezentate, sunt zone care îşi doresc să aibă reprezentanţi, pentru că dacă nu eşti dorit, te înscrii degeaba în competiţie. Vom avea un Comitet Executiv la începutul lunii septembrie în care vom valida dosarele depuse şi atunci, bineînţeles, vom intra în linie dreaptă şi vom anunţa şi lista de candidaţi”, a declara senatorul PSD, Leonardo Badea.

Adrian Ţuţuianu, Alexandru Oprea şi Leonardo Badea vor să ajungă în Senatul României, în timp ce la Camera Deputaţilor vor să candideze Rovana Plumb, Carmen Holban, Claudia Gilia, Corneliu Ştefan, Sandu Gabriel, Radu Codruţ Ştefănescu, Alexandru Oprea, Luiza Greaca şi Oana Vlăducă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial