19 aprilie 2024
PSD Dâmboviţa: Cele câteva plecări la UNPR,  “NICIO PAGUBĂ…”

PSD Dâmboviţa: Cele câteva plecări la UNPR, “NICIO PAGUBĂ…”

liviu-vasilescu„S-a spus că majoritatea membrilor de partid ar fi migrat către o altă formaţiune politică.

Vă spun din capul locului că nu este adevărat. Fostul preşedinte al organizaţiei şi candidat la funcţia de primar din partea PSD în 2012, dl Petre Coman, este adevărat a plecat la UNPR. Dar este singurul care a plecat!

Nemulţumirea acestuia era legată de faptul că dl Preda Cătălin, actualul primar, viceprimarul, dar şi o parte dintre consilierii locali care au candidat pe listele altui partid politic au decis să se alăture echipei PSD de acolo.

Legat de cei 200 de membri, Organizaţia PSD de la Râu Alb nu a avut niciodată în istoria recentă atâţia membri. În proxima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, vom alege şi vom desemna o conducere interimară a organizaţiei care să asigure funcţionarea normală a acesteia până la organizarea de alegeri.

Sunt convins că dl Petre Coman a plecat doar cu soţia la UNPR şi nu e nicio pagubă.

Nu a plecat nicio organizaţie din Crevedia. Cele cinci persoane nu reprezintă noţiunea de organizaţie, ei sunt plecaţi încă din septembrie 2014 din PSD.

Prima dată au fost independenţi, apoi au susţinut PNL şi candidatura lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale din 2014. Acum acest gest al lor nu reprezintă decât o poziţionare tot în vederea alegerilor locale din 2016.

Vor să candideze pe diferite funcţii şi vor sprijinul unui partid politic. Cei cinci oameni care au plecat nu reprezintă o organizaţie”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial