VEZI VIDEO! “Viaţa mea”, în pericol! Rudele lui Bebicu’ i-au pus gând rău! | TargovisteNEWS

VEZI VIDEO! “Viaţa mea”, în pericol! Rudele lui Bebicu’ i-au pus gând rău!

Cu toate eforturile celor de la Povestiri de a-l impaca pe “Bebicul” cu familia lui, s-ar parea ca nu mai exista nici o cale de comunicare, nimeni nedorind sa fie intelegator sau tolerant, asa cum i-a sfatuit si Israela prin telefon. Mai mult, sora lui Laurentiu a sarit la bataie.

Cei doi indragostiti au spus ca vor sa isi apere iubirea, sa mearga chiar pana la Strasbourg daca este nevoie. Laurentiu spune ca nu va renunta niciodata la Felicia, iar acesta sustine ca este traumatizata de familia lui Laurentiu. Elena, sora lui Laurentiu, a amenintat-o pe Felicia ca nu va ramane asa cum vrea ea, ca este dispusa sa faca puscarie, doar sa il scape pe “Bebicul” de ea. Laurentiu i-a spus mamei lui ca pentru el, ea este o cersatoare. Jignita de fiul ei, mama lui Laurentiu a vrut sa paraseasca studioul, insa a rugat-o sa mai ramana Ioana Maria Moldovan si sa asculte ce are de spus Israela despre aceasta poveste. Prin telefon, Israela, casatorita cu un barbat mult mai tanar decat ea, a facut un apel la tolerant, ca este firesc sa existe diferente de opinii intre parinti si copii, insa asta nu trebuie sa ii impiedice sa se inteleaga. Mama lui Laurentiu se teme ca fiul ei ar putea pati ceva rau din cauza Feliciei. Felicia si-a marturisit iubire, in direct: “Ceea ce simt eu pentru Laurentiu, nu am simtit pentru un alt barbat”. Sora lui “Bebicul” a sarit la bataie, iar mama lui Laurentiu le-a reprosat ca fiul ei si Felicia dorm in acelasi pat cu copiii amorezei mature. Elena, sora lui Laurentiu, i-a cerut Feliciei sa ii jure iubire lui Laurentiu, iar aceasta a spus ca daca nu il iubea, renunta la el cand familia lui i-a facut scandal. Laurentiu a recunoscut ca mai demult a spart doua magazine in sat, iar mama lui l-a scapat de necazuri. Marian, cumnatul lui “Bebicul”, a sustinut ca a fost rasfatat si de aceea are si limbajul asta suburban. Mama ii reproseaza ca Laurentiu nu o respecta pe sora lui si pe barbatul acesteia. Felicia sustine ca nu mai vrea scandaluri, iar mama lui Laurentiu este convinsa ca aceasta l-a intors pe baiat impotriva familiei. Oare mai poate fi cale de impacare intre “Bebicul” si familia lui? Tu ce crezi?

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]