25 aprilie 2024
Păruială, în direct, în studioul Poveştirilor, între “Bebicul”, care o avea alaturi pe “Viaţa mea”, şi rudele lui! (partea I-a) VIDEO!

Păruială, în direct, în studioul Poveştirilor, între “Bebicul”, care o avea alaturi pe “Viaţa mea”, şi rudele lui! (partea I-a) VIDEO!

“Viata mea” si “Bebicul” au venit in studioul Povestirilor ca sa isi apere iubirea. Au fost prezente si rudele tanarului indragostit de o femeie mai mare cu 23 de ani decat el, iar confrutarea dintre cele doua tabere a fost plina de invinuiri reciproce, jigniri si sarit la bataie. Pentru inceput, in studioul Povestirilor au fost prezenti cei doi indragostiti – “Viata mea” (42 de ani) si “Bebicu” (19 ani). Celor doi li s-a prezentat rezultatul sondajului postat pe site-ul nostrum www.acasatv.ro impreuna cu povestea lor, prezentata in doua editii consecutive ale emisiunii “Povestiri adevarate”. Cei care condamna povestea lor de iubire au fost doar cu cateva procente mai multi decat cei care o accepta. Ce spun cei doi? Felicia (“Viata mea”): “Varsta nu conteaza pentru dragoste” Laurentiu (“Bebicul”): “Dragostea nu are varsta” Felicia a marturisit ca este dispusa sa renunte la “Bebicul”, ca sa se termine scandalul cu familia lui. Celor doi amorezi, li s-au alaturat mama, sora si cumnatul tanarului indragostit. Si din acel moment a inceput scandalul. Niculina, mama lui Laurentiu, spune ca ea si Felicia erau prietene, ca a avut icredere inea si uite ce i-a facut, i-a sedus baiatul. Elena, sora lui Laurentiu, i-a spus Feliciei ca ar fi fost bine sa ii ofere lui “Bebicul” pe una dintre fetele ei, nu sa se ofere pe ea. Felicia sustine ca familia lui Laurentiu atrecut la violente, i-a spart geamurile si i-a rupt gardul. Laurentiu i-a reprosat mamei lui ca nu a realizat nimic in viata si ca l-a trimis la furat legume din curtile oamenilor. Mama lui Laurentiu este deranjata de trecutul Feliciei, de diferenta de varsta si de faptul ca aceasta i-a inselat increderea. Mama lui Laurentiu i-a reprosat Feliciei ca un barbat, Florin, s-a spanzurat din cauza ei si ca nu vrea sa faca si fiul ei vreun gest nesabuit. Felicia le-a spus ca vrea sa si-l ia pe Laurentiu acasa, ca renunta la el. Oamenii din sat spun ca Felicia a avut relatii cu mai multi barbati, incat poate nici ea nu le mai stie numarul. Felicia sustine ca Laurentiu nu sta cu ea pentru sex, ci ca el s-a atasat de ea sufleteste in primul rand. Laurentiu le-a cerut rudelor lui sa il lase in pace, ca nu se va mai intoarce niciodata acasa, mai bine se arunca in Arges. Tot dialogul dintre cele doua tabere a fost plin de vorbe pline de venin si de cateva ori mama si sora lui “Bebicul” au vrut sa o paruiasca pe “Viata mea”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial